Πιο ακριβό κι απ’ το νυφικό: Η κόρη της Μπαλατσινού πήγε καλεσμένη σε γάμο με το φόρεμα-όνειρο όλων των γυναικών

July 2, 2024

Πιο ακριβό κι απ’ το νυφικό: Η κόρη της Μπαλατσινού πήγε καλεσμένη σε γάμο με το φόρεμα-όνειρο όλων των γυναικών


Διαφ.

Καλεσμένη σε χλιδάτο γάμο ήταν η Αμαλία Κωστοπούλου και μας έδειξε στιγμιότυπα.

Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού η οποια το τελευταίο διάστημα είναι πολύ ενεργή στα social media, πήγε στον γάμο με κίτρινο slip dress με μαύρες κορδέλες στους ώμους.

Πρόκειται για το κρεμ μάξι φόρεμα Rodarte με λεπτομέρειες από μαύρη κορδέλα που το κόστος του ανέρχεται σε 3.000 ευρώ. Το συνδύασε με μαύρα πέδιλα.

Πήρε βελόνα και κλωστή και της το διόρθωσε άρον άρον: Σάλος με το “λάθος” στο φόρεμα της Τζένης Μπαλατσινού

Πριν από λίγες ημέρες, η Τζένη Μπαλατσινού παρευρέθηκε σε μία εκδήλωση μόδας, εντυπωσιάζοντας με την κομψή της εμφάνιση. Η 53χρονη επέλεξε ένα κόκκινο σατέν φόρεμα με ασύμμετρη γραμμή, το οποίο αγκάλιαζε επιτυχώς τη σιλουέτα της. Συνδύασε το φόρεμα με δερμάτινα σανδάλια που είχαν χρυσές λεπτομέρειες, προσδίδοντας ένα λαμπερό στυλ στην εμφάνισή της.

Το φόρεμα που φορούσε ήταν σχεδιασμένο από τον Άγγελο Μπράτη και διακρινόταν από ένα μεγάλο cut out στη μέση. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο σχεδιαστής ένωσε τα δύο μέρη του φορέματος με βελόνα και κλωστή.

Εντυπωσιακό ήταν επίσης το τσαντάκι της, το οποίο είχε ζωγραφιστεί και ήταν δημιουργία του καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Κακανιά.

Συνοδευόταν από την κόρη της, Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, και τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια.

Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνιση της:

Σχεδόν όλες οι γυναίκες… το σιχαίνονται: Η Τζένη Μπαλατσινού φόρεσε το τζιν που λίγες τολμούν να αγοράσουν

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού ζουν μαζί με τον γιο τους, Παναγιώτη Αντώνιο στο κέντρο της Αθήνας.

Λίγες μέρες πριν, μαμά και γιος έκαναν βόλτα στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, στο κέντρο της Αθήνας. Στις φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός του ΟΚ! είδαμε την Μπαλατσινού και τον 3 ετών γιο της στο καρότσι, ο οποίος έχει μεγαλώσει πολύ.

Η Μπαλατσινού, η οποία έχει ένα ιδιαίτερο στιλ, φόρεσε ένα ριγέ πουκάμισο με μαύρο τοπ, το οποίο συνδύασε με τζιν βερμούδα μέχρι το γόνατο. Ακόμα φόρεσε μαύρα σανδάλια Βirkenstock, ένα στιλ παπουτσιού παραλλαγές του οποίου θα δούμε πολύ αυτό το καλοκαίρι. Ακόμα, πρόσθεσε στη μέση της μια μαύρη ζώνη με τρουκς.

Φόρεσε ακόμα ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους και χρυσά κρεμαστά στον λαιμό της. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα με μπούκλες προς τα έξω.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: