Απόρησαν όλοι: Αγνώριστος ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στον αέρα της ΕΡΤ “Όταν κοιτάχτηκα στον καθρέφτη..”

July 2, 2024

Απόρησαν όλοι: Αγνώριστος ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στον αέρα της ΕΡΤ “Όταν κοιτάχτηκα στον καθρέφτη..”


Διαφ.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μιλάει για την αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, Ηρακλής Μαινόμενος του Δημήτρη Καραντζά.

«Το έκανα προχθές. Την πρώτη φορά που κοιτάχτηκα στον καθρέφτη αισθάνθηκα πολύ άβολα. Από την άλλη, είπα τώρα που είναι καλοκαίρι και έχει ζέστη, βοηθάει. Εντάξει, μαλλιά είναι, έρχονται φεύγουνε. Θέλαμε με τον σκηνοθέτη να έχουμε μια αντίθεση με ό,τι είχαμε κάνει πριν. Νομίζω ότι ταιριάζει και με την ιστορία που λέει πώς ένας άνθρωπος μπορεί να φτάσει στο μηδέν», είπε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

«Με έμαθε να το βουλώνω, είναι μπεσαλής»: Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης δεν μασάει τα λόγια του για τον Γιάννη Μπέζο

Ο γνωστός ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και την Ναταλία Αργυράκη, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για το πώς διαχειρίζεται τους ρόλους που υποδύεται.

Ακόμα, ο αγαπημένος ηθοποιός, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σχέση του με τον Γιάννη Μπέζο, έναν από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης και θεάτρου. Ο Πυγμαλίωνας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τα μαθήματα που έλαβε από τον Μπέζο, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Τα Όσα Ανέφερε

«Κεφάλαιο Γιάννης Μπέζος. Η συνάντηση μου με τον Γιάννη Μπέζο ήταν από τους Απαράδεκτους, όταν εγώ ήμουν παιδί. Ήταν από τα πρώτα πράγματα που είδα και τελικά με όλη αυτή την παρέα συναντήθηκα εκτός από τον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο. Τελικά όλοι οι Απαράδεκτοι νομίζω πως ήταν και γαμ… τα παιδιά! Ο Γιάννης είναι για μένα κάτι πολύ αγαπημένο πια. Είναι κιμπάρης, μπεσαλής, κερνάει και είναι όλα αυτά που δεν έχει δείξει σε καμία συνέντευξη του. Ο μόνος άνθρωπος ο οποίος είναι 12 χρόνια στον χώρο που έχει στην καρδιά του, στη συμπεριφορά του, στη δοτικότητα του» είπε αρχικά.

«Ο μόνος άνθρωπος που συνάντησα στη ζωή μου, στο επίπεδο που είναι, που με έμαθε να το βουλώνω και να γίνομαι πάλι μαθητής. Έβλεπα έναν άνθρωπο, έχοντας κάνει αυτά που έχει κάνει, του έλεγες την πιο απλή οδηγία και σου έλεγε “μάλιστα”. “Πω πω, πόσες φορές έχω πει από μέσα μου όχι, γιατί ή οτιδήποτε άλλο;” έλεγα. Έμαθα πολλά ευτυχώς και όλοι θα θέλαμε να έχουμε έναν φίλο σαν τον Γιάννη Μπέζο», πρόσθεσε επίσης ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Δείτε το Απόσπασμα της Εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: