Διέρρευσε φώτο: Στην αγκαλιά πρώην παίκτη του Survivor η Κατερίνα Δαλάκα, έγιναν “βούκινο” στα μπουζούκια

July 2, 2024

Διέρρευσε φώτο: Στην αγκαλιά πρώην παίκτη του Survivor η Κατερίνα Δαλάκα, έγιναν “βούκινο” στα μπουζούκια


Διαφ.

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Survivor, στον οποίο κατέλαβε την τρίτη θέση, η Κατερίνα Δαλάκα έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στα μπουζούκια.

Η εμφάνιση της Κατερίνας Δαλάκα στον Αργυρό

Η πρώην παίκτρια του Survivor για την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά το παιχνίδι επέλεξε να φορέσει ένα lingerie φόρεμα σε λιλά απόχρωση που αναδείκνυε το έντονο μαύρισμά της, το οποίο συνδύασε με παρόμοιας απόχρωσης πέδιλα και louis vuitton τσάντα.

«Εμένα με ρώτησαν ποιους θέλω να βλέπω στην τηλεόραση;»

Η Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου το μεσημέρι του Σαββάτου (29/6). Η πρώην νικήτρια και φετινή φιναλίστ του Survivor μίλησε στο «Γεια Σου» για την εμπειρία της από τους στίβους μάχης και τη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να περάσει στην αντεπίθεση, απαντώντας στα πυρά που δέχθηκε για τις τέσσερις συνολικά συμμετοχές της στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αρχικά, η ίδια δήλωσε για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ: «Είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο το Survivor, έζησα σχεδόν δύο χρόνια από τη ζωή μου έτσι, ως ναυαγός. Θα ήταν ανόητο να ξανασυμμετάσχω»

Η Κατερίνα Δαλάκα συμπλήρωσε ακόμα: «Όχι μόνο παίκτες αλλά και πολλοί από τον χώρο σας με «χτυπούσαν» για τη συμμετοχή μου. Έλεγαν “πάλι;”. Εμένα με ρωτήσατε αν το πρωί που ξυπνάω θέλω να βλέπω τα ίδια άτομα 20 χρόνια; Είναι μια δουλειά, μια εκπομπή. Δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον για την επιλογή του που το βλέπει σαν δουλειά. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να κρίνουνε, το πιο δύσκολο να κρίνουμε τον εαυτό μας. Ό,τι και να κάνω θα με κρίνουνε, το έχω συνηθίσει, οπότε δεν με απασχολεί. Θα κάνω ό,τι θέλω εγώ»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Κατερίνα Δαλάκα παραδέχθηκε: «Ούτε κι εγώ περίμενα λόγω του στίβου να μπορέσω να ενταχθώ τόσο εύκολα στην ομάδα, έβγαινα μπροστά και δεν κοιτούσα μόνο τον εαυτό μου. Επαγγελματικά στο μέλλον θέλω σίγουρα να ασχοληθώ με το real estate, πρέπει να κάτσω να το ψάξω. Δεν νιώθω celebrity, παραμένω η Κατερίνα»

Έγινε πάμπλουτη η Δαλάκα: Τόσα έβγαλε συνολικά από τα 4 Survivor, λεφτά που ζηλεύουν και εφοπλιστές

Η Κατερίνα Δαλάκα με την τέταρτη συμμετοχή της στο Survivor, έκλεισε οριστικά ένα μεγάλο κεφάλαιο, έχοντας συγκεντρώσει ένα αδιανόητο ποσό.

Ειδικότερα, η πρωταθλήτρια του στίβου μπορεί να έφτασε μέχρι τον τελικό του φετινού Survivor, μαζί με τον μεγάλο νικητή Ντάνιελ Νούρκα και τον Φάνη Μπολέτση, χθες, Τετάρτη, το βράδυ, αλλά δεν κατάφερε να σηκώσει για δεύτερη φορά το τρόπαιο.

Λίγο πριν την αναχώρηση των τεσσάρων φιναλίστ από τον Άγιο Δομίνικο, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε ξεκαθαρίσει ότι η φετινή ήταν τελευταία της παρουσία στο Survivor.

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν θα συμμετέχει σε άλλο Survivor

«Ανακοίνωσα ότι τελειώνει το παιχνίδι για μένα, κλείνει αυτό το τεράστιο βιβλίο. Έχω έρθει αρκετές φορές και φεύγω πάρα πολύ γεμάτη. Θα μου λείψει σίγουρα αλλά είναι όλα καταγεγραμμένα, οπότε μπορώ να βλέπω όποια σεζόν θέλω από αυτές που έχω συμμετάσχει και να χαμογελάω. Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι με πολύ όμορφες αναμνήσεις, εμπειρίες. Γνώρισα πάρα πολλά άτομα και σίγουρα νιώθω πολύ πλήρης. Όταν ακούω τη λέξη Survivor, για μένα σημαίνει πάθος. Ακόμα και τις ημέρες που δεν είμαι πολύ καλά, στον αγωνιστικό χώρο θα έχω πάντα το ίδιο πάθος και στις νίκες και στις ήττες», υπογράμμισε η Κατερίνα Δαλάκα.

Συνολικά, συμμετείχε σε τέσσερις κύκλους (2018, 2019, 2023, 2024) του Survivor και κατάφερε να βάλει στον τραπεζικό της λογαριασμό ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό.

Η πρώτη της συμμετοχή στο Survivor ήταν το 2018, όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση και κατάφερε να συγκεντρώσει 70.000 ευρώ, αφού η αμοιβή της ήταν 3.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ εκείνη τη χρονιά είχε κερδίσει και ένα αυτοκίνητο.

Την επόμενη χρονιά, επέστρεψε στο Surivor για να ολοκληρώσει αυτό που είχε αφήσει την προηγούμενη και κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ, ενώ η αμοιβή της ήταν 12.000 ευρώ την εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι έβαλε άλλα 228.000 ευρώ στον λογαριασμό της. Συνολικά το 2019 συγκέντρωσε 328.000 ευρώ.

Η επόμενη συμμετοχή της στο Survivor ήταν πέρυσι (2023) στο All Star, στο οποίο δεν κατάφερε να μείνει πολύ, καθώς αποβλήθηκε, αλλά στις 10 εβδομάδες μου έμεινε, συγκέντρωσε 50.000 ευρώ (5.000 ευρώ την εβδομάδα).

Στον φετινό κύκλο του Survivor, η αθλήτρια είχε συμφωνήσει να αμείβεται με 10.000 ευρώ την εβδομάδα και κατάφερε να βάλει άλλα 250.000 ευρώ στον λογαριασμό της.

Το υπέρογκο ποσό στον λογαριασμό της Κατερίνας Δαλάκα

Συνεπώς, από τις τέσσερις συμμετοχές της στο Survivor, έγινε πλουσιότερη κατά 800.000 ευρώ περίπου, συν ένα αυτοκίνητο.

Ο Ατζούν την έκανε πλούσια: Το μυθικό ποσό που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor

Το Survivor πλησιάζει στο τέλος του, και αν η Κατερίνα Δαλάκα καταφέρει να κερδίσει, θα φύγει με ένα αστρονομικό χρηματικό ποσό. Το έπαθλο περιλαμβάνει τόσο το εβδομαδιαίο ποσό που αυξάνεται συνεχώς όσο και ένα επιπλέον έπαθλο ύψους 10.000 ευρώ.

Μόνο δύο εβδομάδες πριν το μεγάλο φινάλε του Survivor

Μένουν μόνο δύο εβδομάδες πριν το Survivor ολοκληρωθεί στον Άγιο Δομίνικο, με την Κατερίνα να συνεχίζει την πορεία της στο φετινό ριάλιτι, έχοντας ήδη συμμετάσχει σε τέσσερις προηγούμενες σεζόν.

Το Τέλος του Survivor και οι Εξελίξεις για την Κατερίνα Δαλάκα

Ωστόσο, στο τελευταίο επεισόδιο, η Κατερίνα Δαλάκα ζήτησε να μην συμμετάσχει στον αγώνα με τους Τούρκους παίκτες για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση του χεριού της. Αυτό εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με το αν θα συνεχίσει ή θα αποχωρήσει τελικά από το παιχνίδι.

Κατερίνα Δαλάκα: Οικονομικές Απολαβές

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι στον Άγιο Δομίνικο για 22 εβδομάδες και έχει συμφωνία για 10.000 ευρώ ανά εβδομάδα. Με πρόχειρους υπολογισμούς, έχει ήδη συγκεντρώσει 220.000 ευρώ από την αρχή του φετινού παιχνιδιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Survivor 2 κέρδιζε 3.000 ευρώ την εβδομάδα και παρέμεινε πάνω από 24 εβδομάδες. Στο Survivor All Star, η αμοιβή της ήταν 5.000 ευρώ την εβδομάδα, αλλά αποβλήθηκε μαζί με την Ασημίνα, αποχωρώντας μετά από δέκα εβδομάδες με 50.000 ευρώ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: