Ένα παλάτι για την πριγκίπισσα: Το διώροφο παραμυθένιο σπίτι της Ανθή Βούλγαρη είναι ένα στολίδι στο Κορωπί

July 3, 2024
Το παραμυθένιο διώροφο σπίτι της πριγκίπισσας Ανθής Βούλγαρη είναι ένα λαμπερό κτίριο στο Κορωπί.

Ένα παλάτι για την πριγκίπισσα: Το διώροφο παραμυθένιο σπίτι της Ανθή Βούλγαρη είναι ένα στολίδι στο Κορωπί


Διαφ.

Η Ανθή Βούλγαρη έχει δημιουργήσει ένα όμορφο και ζεστό σπίτι στο Κορωπί, μαζί με τον σύζυγό της, Κώστα Κωνσταντινίδη, στο οποίο περνούν χαλαρές και ήρεμες στιγμές.

Η Ανθή Βούλγαρη μας δείχνει το σπίτι της

Μάλιστα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής “Κοινωνία Ώρα Mega”, έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, η συνπαρουσιάστρια του Ιορδάνη Χασαπόπουλου ανάρτησε μερικά στιγμιότυπα από το καθιστικό του σπιτιού της, όπου τα βλέμματα τραβάει ο μεγάλος καναπές σε γκρι χρώμα.

Το εντυπωσιακό σπίτι της Ανθής Βούλγαρη

Ανθή

width=656

width=1498

Δεν με νοιάζει που με κοροϊδεύουν: Η Ανθή Βούλγαρη περιγράφει το θαύμα που βίωσε πριν το σοβαρό χειρουργείο

Σε συνέντευξη της στο παρελθόν η Ανθή Βούλγαρη είχε μιλήσει για την σοβαρή χειρουργική επέμβαση τον εγκέφαλο στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση καλοήθους όγκου. Μέσα από όλη αυτή την περιπέτεια η ίδια κατάλαβε ποιοι ήταν πραγματικά δίπλα της. Επίσης μίλησε για το σύζυγο της, την γνωριμία τους και για το πως εκείνος στάθηκε δίπλα της σε όλη αυτή την περιπέτεια με την υγεία της, παρόλο που ήταν μαζί ελάχιστο καιρό.

width=900

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show  μίλησε για την χειρουργική επέμβαση αλλά και για την γνωριμία με τον σύζυγο της κα ντράμερ Κώστα Κωνσταντινίδη.

Η γνωριμία τους

Γνωρίστηκαν στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούριου όταν εκείνος εμφανίστηκε στην  εκπομπή μαζί με γνωστό τραγουδιστή. Η γνωριμία μεταξύ τους προχώρησε και μάλιστα πριν 3 χρόνια οι 2 τους παντρεύτηκαν στο Πήλιο.

Μέχρι να φτάσουν στα σκαλιά της εκκλησίας όμως πέρασαν μαζί τη δύσκολη περίοδο με την περιπέτεια της υγείας της και παρόλο που ήταν μαζί λίγο καιρό εκείνος στάθηκε βράχος στο πλάι της.

Η εξομολόγηση της Ανθής Βούλγαρη

“Πέρασαν τρία χρόνια από το χειρουργείο. Τώρα είμαι καλά στην υγεία μου και πέρασε. Ο Κώστας ήταν βράχος κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Ήταν σημάδι όλο αυτό. Δεν ήμασταν και πολύ καιρό μαζί, ούτε και παντρεμένοι. Θα μπορούσε να είχε λακίσει και ίσως δικαιολογημένα.”

width=900

Στην εκπομπή της Ελεονόρας Μελέτη το 2019 είχε μιλήσει η δημοσιογράφος με λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας της.

“Έπαθα επιληπτική κρίση την ώρα που κοιμόμουν. Έκανα εξετάσεις και μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι. Δεν ήθελα να ζω με φάρμακα γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω την επέμβαση. Πίστεψα ακόμα περισσότερο στον Θεό όταν έμαθα για τον όγκο. Έκλαψα, πέρασαν πολλά από το μυαλό μου.

Με έβαλαν στο κρεβάτι, μου φόρεσαν το σκουφί και τη ρόμπα και λέω “Παναγία μου, που πάω; Τι πάω να κάνω τώρα;”. Στη σκέψη ότι θα άνοιγαν το κεφάλι μου και ότι θα έμπαιναν μέσα με εργαλεία, λέω “τι κάνω;”. Και με το που είδα και τον πατέρα μου να καταρρέει. Ήμουν οκτώ ώρες μέσα στο χειρουργείο”, είπε με δάκρυα στα μάτια η Ανθή Βούλγαρη.

“Την ώρα της επέμβασης είδα τη μορφή του Ιωάννη του Ρώσου. Άργησα πολύ να συνέλθω μετά την επέμβαση στο κεφάλι. Έγινε μεγάλο ξεκαθάρισα μετά την επέμβαση, χάθηκαν από δίπλα μου φίλοι”, ανέφερε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: