Η “σκληρή” κίνηση τους Αθηνάς Οικονομάκου μετά την αποκάλυψη της της σχέσης της που δίχασε τους φίλους της και οι απορίες

July 3, 2024

Η “σκληρή” κίνηση τους Αθηνάς Οικονομάκου μετά την αποκάλυψη της της σχέσης της που δίχασε τους φίλους της και οι απορίες


Διαφ.

Η Αθηνά Οικονομάκου, που έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, έχει διαγράψει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από το instagram.

Ειδικότερα, τους τελευταίους μήνες, η ηθοποιός και επιχειρηματίας έχει σχέση με τον μπασκετμπολίστα και επιχειρηματία Μπρούνο Τσερέλα, με καταγωγή από την Αργεντινή, πραγματοποιώντας συχνά ταξίδια ο ένας στη χώρα του άλλου, ενώ δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη της σχέσης από τη Φωτεινή Πτρογιάννη στο “Πρωινό”, η ηθοποιός διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες με τον πρώην σύζυγο και πατέρα των παιδιών της.

Τη δεκαετία που η ηθοποιός ήταν μαζί με τον Φίλιππο Μιχοπουλου, συχνά αναρτούσε κοινές τους φωτογραφίες, εκφράζοντας την αγάπη και τον έρωτά της προς το πρόσωπό του.

Οι φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου που δεν υπάρχουν πια στο instagram

Αθηνά Οικονομάκου φωτογραφίες

Ωστόσο, επέλεξε να διαγράψει τις κοινές φωτογραφίες με τον πρώην σύζυγό της, έχοντας ωστόσο κρατήσει εκείνες στις οποίες απεικονίζονται μαζί με τα παιδιά τους ή με φίλους τους.

Οι φωτογραφίες που κράτησε η Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου φωτογραφίες

Λάμπει από ευτυχία: H Αθηνά Οικονομάκου αγκαλιά με τη νέα πανέμορφη πεθερά της μοιάζουν σαν μικρή και μεγάλη αδερφή

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς είναι απόλυτα ερωτευμένη με τον νέο της σύντροφο, Μπρούνο Τσερέλα.

Η δημοφιλής ηθοποιός ταξίδεψε στην Ιταλία για να βρεθεί κοντά στον αγαπημένο της. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, επισκέφθηκε το γήπεδο μαζί με την καλή της φίλη, Νικόλ Παναγιώτου, και τη γνωστή τραγουδίστρια, Νατάσα Θεοδωρίδου. Επιπλέον, η Αθηνά Οικονομάκου πόζαρε για φωτογραφίες μαζί με τη μητέρα του Μπρούνο Τσερέλα, δείχνοντας τη στενή σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Ιουνίου, η Αθηνά Οικονομάκου προχώρησε σε αναδημοσίευση μίας φωτογραφίας που απεικόνιζε τη μητέρα του συντρόφου της, Claudia.

Στη φωτογραφία, η μητέρα του Μπρούνο Τσερέλα έγραψε «Team Cerella», υπογραμμίζοντας τη στενή σχέση και υποστήριξη μέσα στην οικογένεια. Το πελώριο χαμόγελο της γνωστής ηθοποιού στην εικόνα δεν μπορούσε να κρυφτεί, αποκαλύπτοντας τη χαρά και την ευτυχία που βιώνει αυτήν την περίοδο.

Δείτε την χαρακτιριστική φωτογραφία:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: