“Κόβει” χρόνια, κολακεύει κάθε ηλικία: Η Νίκη Λυμπεράκη τόλμησε το κούρεμα που χαρίζει όγκο σε κάθε τύπο μαλλιών

July 3, 2024

“Κόβει” χρόνια, κολακεύει κάθε ηλικία: Η Νίκη Λυμπεράκη τόλμησε το κούρεμα που χαρίζει όγκο σε κάθε τύπο μαλλιών


Διαφ.

Η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη αποφάσισε να αλλάξει την εμφάνισή της λίγο πριν τις καλοκαιρινές της διακοπές, επιλέγοντας ένα φρέσκο και νεανικό κούρεμα. Για την αλλαγή αυτή, επισκέφθηκε το αγαπημένο της κομμωτήριο και αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του Πάνου Καλλίτση.

Νίκη Λυμπεράκη: Το Νέο Κούρεμα

Η Νίκη Λυμπεράκη υιοθέτησε ένα φιλαριστό μακρύ καρέ, το οποίο προσθέτει πλούσιο όγκο και κίνηση στα μαλλιά της. Το κούρεμα αυτό είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, καθώς είναι εύκολο στη διαχείριση και προσφέρει μια ανανεωμένη και δροσερή εμφάνιση.

Curtain Bangs: Η Απόλυτη Τάση

Το κούρεμα της Νίκης Λυμπεράκη συνοδεύεται από τις δημοφιλείς αφέλειες-κουρτινάκια, γνωστές και ως curtain bangs. Αυτές οι αφέλειες αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά τα τελευταία χρόνια και είναι ιδιαίτερα αγαπητές επειδή κρύβουν τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο και τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια, γνωστές ως “πόδι της χήνας”.

Η Νίκη Λυμπεράκη, με το νέο της κούρεμα, δείχνει πιο ανανεωμένη και λαμπερή, έτοιμη να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές με στιλ και αυτοπεποίθηση!

Δες το νέο hair style της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @panoskallitsissalon

Έγραψε μόνο 4 λέξεις: Η σκληρή απάντηση του Νίκου Καρβέλα μετά το σάλο για τη συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη

Ο Νίκος Καρβέλας, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Νίκη Λυμπεράκη και στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» Δευτέρα (01/04), το βράδυ, οπότε ήρθαν πολλές στιγμές σε αντιπαράθεση, έκανε μία ανάρτηση στο instagram.

Η ανάρτηση του Νίκου Καρβέλα

Ειδικότερα, ο συνθέτης, με μόλις τέσσερις λέξεις, έδωσε σκληρή απάντηση, μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί με τη χθεσινή του συνέντευξη, κατά την διάρκεια της οποίας εξέφρασε την αντίθεση του με τις ερωτήσεις που του έκανε η παρουσιάστρια.

Γιατί ο Νίκος Καρβέλας αφαίρεσε την ανάρτησή του

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Η αλήθεια πάντα ζορίζεται», αλλά φαίνεται ότι στην πορεία διέγραψε τη δημοσίευσή του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: