Έγιναν θέαμα στο γυμναστήριο: Κλέλια Ρένεση & Κατερίνα Παπουτσάκη έδειξαν τον τρόπο που «χτίζουν» το τέλειο σώμα

July 3, 2024

Έγιναν θέαμα στο γυμναστήριο: Κλέλια Ρένεση & Κατερίνα Παπουτσάκη έδειξαν τον τρόπο που «χτίζουν» το τέλειο σώμα


Διαφ.

Η Κλέλια Ρένεση φαίνεται να έχει εντάξει τη γυμναστική για τα καλά στην καθημερινότητά της τους τελευταίους μήνες. Η γνωστή ηθοποιός, που σύντομα θα εμφανιστεί στις ταινίες «Σπασμένη Φλέβα» και «Υπάρχω», παρά το βεβαρυμμένο πρόγραμμά της λόγω των συνεχών γυρισμάτων, καταφέρνει να βρει χρόνο για να φροντίσει το σώμα της.

Κλέλια Ρένεση: Η Γυμναστική Ως Τρόπος Ζωής

Σε ανάρτησή της στο Instagram την Τρίτη 2 Ιουλίου, η Κλέλια Ρένεση μοιράστηκε στιγμιότυπα από την προπόνησή της, δείχνοντας ότι παραμένει αφοσιωμένη στη γυμναστική. Με το σύνθημα «Γυμναστήριο και χαρά», η Κλέλια δείχνει πως αυτός ο χρυσός κανόνας είναι πλέον αναπόσπαστο μέρος της ζωής της.

Μαζί με Φίλες και Καλή Παρέα

Η ηθοποιός πόζαρε με τις «partners in crime», ανάμεσά τους και η Κατερίνα Παπουτσάκη, σε μια ολόσωμη φωτογραφία που ανέδειξε τα αποτελέσματα της γυμναστικής τους. Η φωτογραφία αυτή έγινε repost από τη συνάδελφό της, με πολλούς να παρατηρούν την ομοιότητα τους και στο στυλ. Με παρόμοιο αθλητικό look, τα τέσσερα κορίτσια μεταδίδουν μόνο θετικά vibes.

Πιο Fit από Ποτέ

Πριν από λίγες ημέρες, η Κλέλια Ρένεση μοιράστηκε ξανά ένα Instagram story μέσα από ένα fitness studio, δείχνοντας πόσο fit είναι τελευταία. Η αλλαγή αυτή αποδίδεται στη συνδυασμένη δράση της γυμναστικής και της υγιεινής διατροφής.

Το τραμπολίνο φαίνεται να είναι το νέο της χόμπι, με την ίδια να δείχνει αρκετά χαρούμενη μέσα στο γυμναστήριο. Φορώντας μαύρο κολάν και μια ριγέ αμάνικη μπλούζα, η Κλέλια πόζαρε στον φακό, χαρίζοντας ένα αυθόρμητο στιγμιότυπο στους ακολούθους της.

Η αποκάλυψη για τη διατροφή

Στις αρχές Απριλίου, η ταλαντούχα ηθοποιός ανέβασε κάποια στόρι απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις των followers της. Στο Q&A απάντησε και σχετικά με τη διατροφή της και πώς κατάφερε να χάσει κιλά που ήθελε και που είχαν προέλθει από την εγκυμοσύνη της πριν από πέντε χρόνια.

«Πολλά και συχνά γεύματα, πεντανόστιμα, βιταμίνες, φυτικές ίνες, λαχανικά μπήκαν στη διατροφή μας φουλ κι άλλαξαν το παιχνίδι. Κιλά που είχαν κατακάτσει από τη γέννα και μετά πήραν το δρόμο τους», έγραψε χαρακτηριστικά η 42χρονη Κλέλια.

Η Κλέλια Ρένεση θα “γίνει” Καίτη Γκρέυ: Ο νέος ρόλος της αγαπημένης ηθοποιού στην ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Η Κλέλια Ρένεση θα είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Καίτη Γκρέυ, στην ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.

Η αποκάλυψη έγινε χθες, Τρίτη, στην εκπομπή «Πρωινό» και το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου.

Σε συζητήσεις η Κλέλια Ρένεση για την ταινία του Στέλιου Καζαντζίδη

Από την πλευρά της, η ηθοποιός αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση μέχρι να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την εταιρεία παραγωγής, αλλά, επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για τον εν λόγω ρόλο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, μέχρι τέλη Μαρτίου αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και ακολούθως θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Η Κλέλια Ρένεση θα υποδυθεί την Καίτη Γκρέυ

Η αντιμετώπιση της Κλέλιας Ρένεση ενός τέτοιου ρόλου

Η ηθοποιός υπογράμμισε ότι αντιμετωπίζει με δέος την Καίτη Γκρέυ, σαν ζωντανό θρύλο και θα την υποδυθεί με τον τρόπο που αρμόζει σε μια τέτοια περίπτωση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: