“Είναι γυναικάρα δυο μέτρα και μου μοιάζει πολύ”: Η Μενεγάκη έδειξε πως η Βαλέρια Λάτσιου είναι πραγματικός κλώνος της

July 3, 2024

“Είναι γυναικάρα δυο μέτρα και μου μοιάζει πολύ”: Η Μενεγάκη έδειξε πως η Βαλέρια Λάτσιου είναι πραγματικός κλώνος της


Διαφ.

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία αποκάλυψη για τα παιδιά της, ότι δεν της έμοιαζαν όταν γεννιόντουσαν, αλλά η Βαλέρια Λάτσιου, τώρα που μεγάλωσε της, μοιάζει πολύ.

Η περηφάνια της Ελένης Μενεγάκη για τη Βαλέρια Λάτσιου

Ειδικότερα, με αφορμή τον δεύτερο γιο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που μοιάζει στον άντρα της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η παρουσιάστρια του MEGA υπογράμμισε «εμένα, τα τέσσερα μωρά μου ίδια δεν ήταν, σαν νεογέννητα. Σίγουρα δεν έμοιαζαν σε μένα μόλις γεννήθηκαν, άσχετα που εγώ μέχρι το δεύτερο το βροντοφώναζα. Στο τρίτο, που μου έμοιαζε κιόλας λίγο, λέω ότι δεν ξαναμιλάω, κουράστηκα. Το τρίτο τώρα είναι γυναικάρα, δυο μέτρα και μου μοιάζει, όταν γεννιόντουσαν δεν μου έμοιαζαν. Δεν σας πίστευα πια μωρέ, γιατί μου κάνατε τα χατίρια. Ναι, όλοι σας. Στη γέννα πάνω με λυπόσασταν, σου λέει τόσα πέρασε αυτή, ήταν μέσα στην εκπομπή μέχρι την ώρα που γεννούσε, μην την ταράζουμε τώρα με τις ορμόνες».

Η Βαλέρια Λάτσιου ίδια με την Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη παιδιά

Ελένη Μενεγάκη παιδιά

Είναι 54 και δεν έχει ίχνος… ρυτίδας: Η Ελένη Μενεγάκη έβγαλε το μακιγιάζ, έμεινε φυσική και τις «έσβησε» όλες

Η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη καλωσόρισε το καλοκαίρι με μια ανάρτηση από την Άνδρο την 1η Ιουνίου.

 Ελένη Μενεγάκη: Προσωπικές Στιγμές στο Instagram

Γνωστή για την καθημερινή της παρουσία στην εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται συχνά προσωπικές στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την αγαπημένη της Άνδρο, όπου απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού.

Φωτογραφία Χωρίς Μακιγιάζ

Στη φωτογραφία, η Ελένη εμφανίζεται φυσική και χαλαρή, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με τα μαλλιά της ελεύθερα, εκπέμποντας ευεξία. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Από την όμορφη Άνδρο σας εύχομαι ένα καλοκαίρι γεμάτο όμορφες στιγμές και αξέχαστες αναμνήσεις!».

Θετική Ανταπόκριση από τους Ακολούθους

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη συγκέντρωσε πάνω από 18.000 likes και πολλά σχόλια, με τους διαδικτυακούς της φίλους να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για τη φυσική της ομορφιά και να της εύχονται ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στην Άνδρο και μοιράζεται την ευχάριστη διάθεσή της με τους ακόλουθούς της, προσφέροντας ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι.

Δείτε Παρακάτω:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: