Δεν πήγε καθόλου καλά αυτό: Η 1η συνάντηση Λιάγκα – Αντωνά, πριν 7 χρόνια και η ερώτηση που της έμεινε αξέχαστη

July 3, 2024

Δεν πήγε καθόλου καλά αυτό: Η 1η συνάντηση Λιάγκα – Αντωνά, πριν 7 χρόνια και η ερώτηση που της έμεινε αξέχαστη


Διαφ.

Η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας είναι το νέο ζευγάρι της showbiz. Όμως πώς γνωρίστηκαν;

Η ίδια αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν πρώτη φορά πριν επτά χρόνια όταν εκείνη είχε πάει για δοκιμαστικό σε μια βραδινή εκπομπή που εκείνος παρουσίαζε, όμως η συνάντησή τους έληξε άδοξα.

Τον Γιώργο τον γνώρισες μετά το Survivor;

Τον γνώρισα πριν από επτά χρόνια, είχα κάνει δοκιμαστικό για το Late Night που παρουσίαζε τότε στον ΑΝΤ1. Μάλιστα με είχε προτείνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. τελικά δεν με είχαν επιλέξει, πήραν τη Νικολέττα Ράλλη.

Τι εντύπωση σου είχε κάνει τότε;

Ήταν πολύ γρήγορος στο λόγο του. Το δοκιμαστικό εκείνο δεν πρέπει να είχε κρατήσει πάνω από δύο λεπτά. Κι εγώ έλεγα «τι έγινε; Αυτό ήταν; Τελειώσαμε;».

Τι πήγε λάθος;

«Κάποια στιγμή είχε ρωτήσει κάτι για τον κ. Κικίλια και εγώ είχα πει «ποιος είναι ο κ. Κικίλιας;». Δεν τον ήξερα, ήμουν ένα κορίτσι που ερχόταν από το Mad Tv. Και εκείνος τότε μου είπε: «ευχαριστούμε πολύ, καλή συνέχεια».» είπε η Μαρία στο περιοδικό ΟΚ!

Εκείνος το θυμόταν;

Του το έχω πει. Μα, να μην το έχουμε σε demo να γελάσουμε!

Εκείνη 35, εκείνος..: Τόσα χρόνια περνάει ο Γιώργος Λιάγκας τη Μαρία Αντωνά, η μεγάλη διαφορά ηλικίας

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τη διαφορά ηλικίας τους. Ο γνωστός παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 και η ραδιοφωνική παραγωγός φαίνεται να ζουν τον έρωτά τους, περνώντας όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί.

Πόση Είναι η Διαφορά Ηλικίας;

Πολλοί αναρωτιούνται για την ακριβή διαφορά ηλικίας μεταξύ τους. Ο Γιώργος Λιάγκας, γεννημένος στις 28 Μαΐου 1969, είναι 55 ετών, ενώ η Μαρία Αντωνά, γεννημένη στις 30 Ιανουαρίου του 1990, είναι 34 ετών. Συνεπώς, η διαφορά ηλικίας τους είναι 21 χρόνια.

Αν και η διαφορά ηλικίας τους είναι σημαντική, αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει τη σχέση τους. Για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά, η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός και αυτό που μετράει είναι ο έρωτας και η ευτυχία  που βιώνουν μαζί.

«Ο Γιώργος Λιάγκας με την Μαρία Αντωνά και η Φαίη Σκορδά μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο»

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Γιώργο Μαζωνάκη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το πρωί της Παρασκευής.  Ενώ αμέσως μετά το γύρισμα της συνέντευξης ο δημοφιλής τραγουδιστής ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στη Μύκονο, όπου θα μείνει στο σπίτι της φίλης του, Χριστίνας Πολίτη. Στο ίδιο νησί βρίσκονται επίσης ο Γιώργος Σαμπάνης με την Ιωάννα Σαρρή και ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος διατηρεί και επιχειρήσεις στο νησί.

Ποια πρόσωπα συζητιούνται και για το καλοκαιρινό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ;

Η αισθηματική σχέση του Γιώργου με την Μαρία Αντωνά δείχνει να εξελίσσεται θετικά, ωστόσο η επαγγελματική του σχέση με τη Λίτσα Πατέρα είναι αβέβαιη. Ενώ ο Γιώργος δεν είναι ικανοποιημένος με τη στήλη της Λίτσας στην εκπομπή του, αυτή παραμένει σίγουρα ένα από τα ατού και ακρογωνιαίος λίθος στον σταθμό. Παρά τις προτάσεις που έχει λάβει από άλλα κανάλια, η Λίτσα δεν έχει ποτέ προδώσει τον ΑΝΤ1, ακόμα και όταν αντιμετώπισε δυσκολίες.

Ίσως να έχασε την αρχισυντάκτριά της , αλλά κατάφερε να κερδίσει τον συνεργάτη που επιθυμούσε περισσότερο. Η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φαίνεται πως επανενώνονται μετά από τρία χρόνια, με τη συμμετοχή του Νίκου Παρτσώλη και του Άγγελου Βουράκη όπως όλα δείχνουν στην εκπομπή. Υπάρχουν φήμες για τη συμμετοχή της Ελιάνας Χρυσικοπούλου και την επιστροφή της Σάσας Σταμάτη στην εκπομπή.

Η εκπομπή της Φαίης θα ακολουθεί μετά από το δίδυμο Χασαπόπουλου-Βούλγαρη, οι οποίοι θα προβάλλονται από τις 6.00 μέχρι λίγο μετά τις 9 και μισή. Η επίσημη ανακοίνωση για την αλλαγή αυτή θα καθυστερήσει καθώς είναι σε ισχύ το συμβολαίου της Φαίης με το κανάλι του Φαλήρου μέχρι και τις 31/7.

Οι πρωταγωνιστές της επερχόμενης σειράς “Ταμπού” του Ανδρέα Γεωργίου είναι θα  η Μυρτώ Αλικάκη, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, η Κατερίνα Μισιχρόνη, η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Μέμος Μπεγνής. Το επίσημο δελτίο τύπου με όλους τους πρωταγωνιστές που φωτογραφήθηκαν την περασμένη εβδομάδα αναμένεται σύντομα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: