Σοκ σε γλέντι στο Λασίθι: Πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκη του στη γιορτή για την κουρά των προβάτων

July 4, 2024

Σοκ σε γλέντι στο Λασίθι: Πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκη του στη γιορτή για την κουρά των προβάτων


Διαφ.

Οικογενειακή τραγωδία στο Λασίθι το βράδυ της Τετάρτης (03/07/2024) καθώς ένας 36χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμό, από τα χέρια του μπατζανάκη του.

Την κοινωνία της Κρήτης έχει συγκλονίσει η υπόθεση με τον πυροβολισμό στο Λασίθι, με νεαρό άνδρα να εντοπίζεται νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία με τον μπατζανάκη του θύματος να σκοτώνει κατά λάθος τον 32χρονο, στο Καθαρό Λασιθιου.

Ο άτυχος νεαρός άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι δύο άνδρες φέρονται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Κάποια στιγμή άρχισαν οι μπαλοθιές, με τραγικό αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 36χρονου από το δίκαννο κυνηγετικό όπλο που κρατούσε ο μπατζανάκης του.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στις διωκτικές αρχές. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν σπεύσει στην περιοχή.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ανθρωποκτονία από αμέλεια, ωστόσο οι αστυνομικοί προχωρούν σε αυτοψία, συλλέγουν όλα τα στοιχεία, λαμβάνουν καταθέσεις, προκειμένου να διερευνήσουν τις ακριβείς συνθήκες της νέας αυτής τραγωδίας.

Κλαίει ο ουρανός στο Λασίθι: Βουβός πόνος για τον χαμό του αγαπητού Σοφοκλή, νεκρός μόλις 34 χρονών παλικάρι

Ανείπωτη θλίψη και βουβαμάρα επικρατεί στο Μακρύ Γιαλό για τον Σοφοκλή Τζωρτζάκη, τον αδικοχαμένο μοτοσικλετιστή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Η απώλεια ενός τόσο αγαπητού ανθρώπου, που ήταν επίσης πατέρας, είναι διπλά τραγική. Το κλίμα στην περιοχή είναι πένθιμο  και όλοι θρηνούν για την απώλεια αυτή.

Θρήνος για τον Σοφοκλή από τον Μακρύ Γιαλό

Η οικογένεια, οι φίλοι και οι συγγενείς του δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό γεγονός που συνέβη. Μάλιστα στην τραγωδία έρχεται να προστεθεί και το γεγονός πως ο άτυχος πατέρας λίγες μέρες πριν το τραγικό δυστύχημα της Δευτέρας   είχε τα γενέθλια του…

Σήμερα το τελευταίο αντίο

Η τελετή αποχαιρετισμού του 34χρονου έλαβε χώρα σε μια ατμόσφαιρα βαθιάς θλίψης την Πέμπτη στον Μακρύ Γιαλό Ιεράπετρας. Η κηδεία πραγματοποιήθει στον Ιερό Ναό της Παναγίας και η εξόδιος ακολουθία ήταν προγραμματισμένη για τις 12.00.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η αγαπημένη του σύντροφος χρησιμοποιεί σπαρακτικά λόγια που σπάνε καρδιές και ταυτόχρονα αποτυπώνουν τον αγάπη της και τον πόνο της για την απώλειά.

“Γιατί άγγελε μου; Γιατί ζωή μου ; Γιατί ; Γιατί με άφησες μόνη μου; Πάντα αγκαλιά σου με είχες πάντα χέρι-χέρι πορευόμασταν σε όλα καρδιά μου χαμόγελο μου ζωή μου γύρνα μωρό μου γύρνα και να φύγω εγώ μωρό μου !! Θα προσέχω τον άγγελο μας όπως έκανα από την αρχή ζωή μου στο ορκίζομαι.

Σε αγαπώ αιώνια και για πάντα

«Δεν τους είδα»: Έτσι έγινε το τροχαίο στην Πειραιώς που παρέσυρε τους 5 πεζούς -Διασωληνώθηκε το 5χρονο αγοράκι

Τη βραδιά της Μεγάλης Τετάρτης (1/5), περίπου στις 21:30, εκτυλίχθηκε μια σοβαρή τροχαία σύγκρουση στην Πειραιώς, όταν ένα διερχόμενο όχημα αναποδογύρισε πέντε ανθρώπους, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά, ηλικίας 5, 8 και 10 ετών.

Το ένα από τα παιδιά, μόλις 5 ετών, υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς από τη σύγκρουση στο Ρέντη, κοντά στο Εμπορικό Πάρκο, και διακομίστηκε επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε επέμβαση στον καρπό.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθούν οι πέντε τραυματίες.

Το τετράχρονο παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Τζάνειο», όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε διασωλήνωση, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο ασθενοφόρο του έγινε ΚΑΡΠΑ.

Τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά επίσης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», ενώ οι δύο ενήλικες, ηλικίας 33 και 53 ετών, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τους πέντε ανθρώπους, ισχυρίζεται ότι δεν τους είδε.

Μέχρι στιγμής, παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: