Πέσαν… σαγόνια στη Μύκονο: Βγαίναν από τα μαγαζιά να δουν τον απόλυτο… Έλληνα, ο ξανθός καλλονός έφτασε στο νησί

July 4, 2024

Πέσαν… σαγόνια στη Μύκονο: Βγαίναν από τα μαγαζιά να δουν τον απόλυτο… Έλληνα, ο ξανθός καλλονός έφτασε στο νησί


Διαφ.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης απολαμβάνει τις διακοπές του στην Μύκονο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε σε βραδινή έξοδό του στα Ματογιάννια όπου τράβηξε τα γυναικεία βλέμματα αφού εκτός από ψηλός (1,97 μέτρα γαρ) είναι και κούκλος!

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος έχει μεγάλη πέραση στο ωραίο φύλο. Με το παράστημα, το στυλ και τα γαλάζια μάτια του βάζει …γκολ στις καρδιές των γυναικών.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Η άγνωστη καταγωγή, το ταλέντο, ο Ολυμπιακός, η σχέση με την Παπαδοπούλου και οι θαυμάστριες

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακούς, που έβαλε ένα λιθαράκι ώστε να φτάσει η ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης και να κατακτήσει το Conference League.

Ο 34χρονος τερματοφύλακας, εκτός από ταλαντούχους και υψηλά αμειβόμενος ποδοσφαιριστής, έχει τρελάνει τον γυναικείο πληθυσμό, τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα, τα στιγμιότυπα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, από τη νυχτερινή έξοδό του στην Άννα Βίσση, το βράδυ της κατάκτησης του Conference League, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, η Άννα Βίσση ανέφερε στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη “έχεις πάρα πολύ ωραία μάτια εσύ. Μου φαίνεται ότι τον “λεκέ” πρέπει να τον έχουν γράψει για σένα”.

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 28 Ιουλίου του 1989 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις έξι ετών, αγωνιζόμενος αρχικά ως επιθετικός, αλλά τρία χρόνια αργότερα έγινε τερματοφύλακας.

Σε ηλικία 12 ετών εντάχθηκε στις Ακαδημίες της ΑΕΚ, αλλά η μεγάλη απόσταση του προπονητικού κέντρου από το σπίτι του ήταν πρόβλημα και αποχώρησε, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μην χάσει την ευκαιρία την ευκαιρία και έπειτα από ένα δοκιμαστικό, τον έκανε δικό του.

Στα 15 του, αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ηλιούπολη, η οποία του πρόσφερε πρόταση συνεργασίας και άρχισε να παίρνει αμέσως συμμετοχές στην Γ’ Εθνική.

Το 2008 έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε συμβόλαιο στον Λεβαδειακό. Το ντεμπούτο του ήρθε το 2011 σε αγώνα για τα Play Offs της Football League, αλλά δεν έπαιξε ούτε λεπτό στη μεγάλη κατηγορία.

Το 2012 αποχώρησε για την Κύπρο και την ΠΑΕΚ, όπου πήρε λίγες συμμετοχές και στη συνέχεια, η Τούρκικη Ακίσασπορ ενδιαφέρθηκε γι’ αυτόν, τον κάλεσε και συμμετείχε σε κάποιες προπονήσεις, αλλά η πόλη που εδρεύει η ομάδα δεν του άρσε.

Επέστρεψε στην Ελλάδα και μετά από ένα εξάμηνο απραξίας, υπέγραψε στον Πανθρακικό και μέχρι τον Ιανουάριο του 2016 πήρε μόνο 13 συμμετοχές, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα τον έκανε δικό του, αντικαθιστώντας τον Μάρκο Βελλίδη που πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ.

Στην Ήπειρο, το πρώτο εξάμηνο δεν έπαιξε λεπτό, αλλά το καλοκαίρι του 2017, πήρε φανέλα βασικού, μετά τον τραυματισμό του Περιστερίδη και πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις, ολοκληρώνοντας την σεζόν με 27 συμμετοχές σε Europa League, Super League και Κύπελλο Ελλάδας, κρατώντας εννέα clean sheets.

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2022, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 χρόνων με τον Ολυμπιακό.

Η σχέση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ο τερματοφύλακας ήταν ζευγάρι με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, από το 2019, ενώ το διάστημα της καραντίνας που ακολούθησε, τους έφερε ακόμη πιο κοντά, λίγο πριν πάρουν την απόφαση για να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν στο ίδιο σπίτι.

Μάλιστα, δεν έκρυψαν ποτέ τη σχέση τους, κάνοντας συνεχώς κοινές δημόσιες εμφανίσεις και αναρτήσεις στα social media.

Όπως είχε υπογραμμίσει η τραγουδίστρια “είμαστε δυο άνθρωποι με τρέλα και αγάπη και αν το νιώσουμε, μπορεί να το επισημοποιήσουμε και αύριο. Και σίγουρα δεν θα βγούμε να το φωνάξουμε! (Γελάει.) Οι άνθρωποι που επιλέγω να είναι στη ζωή μου θέλω να με νοιάζονται και να έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με μένα. Να είναι περιπετειώδεις, να είναι παθιασμένοι με ό,τι κάνουν. Και όσο θέλουν και οι δύο, είναι όλα καλά, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο”.

Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε επισημάνει για την τραγουδίστρια “αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πιστεύω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου. Είναι τρελός σαν εμένα που είναι σημαντικό στοιχείο για να βρίσκεται κάποιος δίπλα μου. Η χημεία, η επικοινωνία και η αγάπη είναι το κλειδί. Αν υπάρχει θέληση, μπορείς να δημιουργήσεις όμορφα πράγματα”.

Όμως, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να χωρίσουν, με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να σημειώνει “όσον αφορά στη διάσταση που έχει πάρει το θέμα με αφορμή τον χωρισμό μου από τον κύριο Πασχαλάκη, είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό και είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε σε δημόσιο λόγο”.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης καριέρα

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Οι φωτογραφίες του ζευγαριού από την Ανάσταση

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Είναι μαζί από το 2019, όμως προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας να εκθέτουν την προσωπική τους ζωή στα φώτα της δημοσιότητας.

Στην Αθήνα πέρασε το Πάσχα το ζευγάρι

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης γιόρτασαν το Πάσχα στην Αθήνα. Το βράδυ της Ανάστασης το ζευγάρι φόρεσε τα καλά του, πήρε τις λαμπάδες του και πήγε στην εκκλησία. Οι δυο τους παρακολούθησαν τη λειτουργία από τον προαύλιο χώρο του ναού μαζί με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

Μάλιστα, και οι δύο δημοσίευσαν στα προφίλ τους στο Instagram φωτογραφίες από την Ανάσταση, στέλνοντας τις ευχές τους στους διαδικτυακούς φίλους τους.

Οι φωτογραφίες της Ειρήνης Παπαδοπούλου

Ειρήνη Παπαδοπούλου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: