«Η Σπυροπούλου και ο Σταθοκωστόπουλος θα πάνε & για τρίτο παιδί, έχουν πάθος για οικογένεια, το παιδί μοιάζει…»

July 4, 2024

«Η Σπυροπούλου και ο Σταθοκωστόπουλος θα πάνε & για τρίτο παιδί, έχουν πάθος για οικογένεια, το παιδί μοιάζει…»


Διαφ.

H Ελένη Μενεγάκη μίλησε για το χαρμόσυνο νέο στην οικογένεια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Η παρουσιάστρια αφού έστειλε τις ευχές της και τόνισε: «Μπράβο στο κορίτσι μας… Έκαναν ακόμα έναν γιο, αυτοί θα πάνε και για τρίτο τους βλέπω, φαίνεται ότι έχουν πάθος για οικογένεια».

Και η συνεργάτιδά της, Νάνσυ Νικολαίδου είπε: «Έμαθα ότι το παιδί μοιάζει στον Βασίλη και δεν θέλω να ταράζεται η Κωνσταντίνα γιατί, ως συνήθως αλλάζουν αυτά τα πράγματα στη πορεία….»

Και τότε η Ελένη είπε: «Γιατί να ταράζεται, αφού τον παντρεύτηκε η Κωνσταντίνα από τρελό έρωτα, τον άντρα της βλέπει στο πρόσωπο του παιδιού της»!

Γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου- Μανούλα για 2η φορά η παρουσιάστρια, το φύλο του μωρού & οι στιγμές ευτυχίας

Την Τρίτη 2 Ιουλίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στο κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2.860 γραμμαρίων, το οποίο γεννήθηκε με καισαρική τομή.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Μητέρα για Δεύτερη Φορά

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, απολαμβάνουν τις πρώτες στιγμές με το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Σύντομα, θα επιστρέψουν στο σπίτι τους στα νότια προάστια, όπου θα προσαρμοστούν στη νέα τους καθημερινότητα με τους δύο γιους τους.

Η παρουσιάστρια είχε φέρει στον κόσμο τον πρώτο της γιο, τον Βλάσση, τον Ιανουάριο του 2023. Τον Φεβρουάριο του 2024, ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, κρατώντας μυστικό το φύλο του μωρού μέχρι τη γέννησή του.

Η ίδια είχε δηλώσει: «Είμαι έγκυος. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Εγώ και ο άντρας μου ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν θα ήθελα να πω πόσο μηνών έγκυος είμαι. Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες και συμπτώματα στην αρχή. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική».

Ευχές και Συγχαρητήρια

Αυτή την περίοδο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται στο μαιευτήριο, όπου δέχεται τις ευχές και τα συγχαρητήρια από φίλους και συγγενείς για το νέο μέλος της οικογένειάς της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ήθελα να αλλάξω τον ωροσκόπο του γιού μου – Το απίστευτο “χουνέρι” που έκανε στο γιατρό της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έχει αποκτήσει ήδη ένα αγοράκι με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το ζευγάρι, απαθανατίστηκε χθες (30.05.2024) σε βραδινή έξοδο. Ο γνωστός επιχειρηματίας υποδέχτηκε φίλους και συνεργάτες στο dinner που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον PR manager Χάρη Σιανίδη για το opening μαγαζιού στο κέντρο της Αθήνας.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνόδευσε τον σύζυγό της, επιλέγοντας για την εμφάνισή της ροζ φόρεμα, λίγες εβδομάδες πριν μπει στο μαιευτήριο να γεννήσει.

«Δεν έχω άγχος αλλά αγωνία και ανυπομονησία. Θελουμε το φύλο του μωρού να είναι έκπληξη», δήλωσε αρχικά στις κάμερες.

Ερωτηθείς για το αν την απασχολεί το ζώδιο που θα έχει το μωρό της, ξάφνιασε τους πάντες όταν είπε: «Το ζώδιο δεν το ορίζεις. Τι να κάνεις, να του αλλάξεις τον μήνα; Δε γίνεται. Τον ωροσκόπο μπορείς. Τον πείραξα τον ωροσκόπο στο πρώτο μου παιδί. Ήταν καισαρική, Θα γινόταν Αιγόκερως αλλά του βάλαμε και λίγο Δίδυμο να γίνει πιο spicy. Με την ώρα που βόλευε τον γιατρό θα είχε ωροσκόπο Αιγόκερω αλλά λέω άστο», είπε και κατέληξε:

«Τους πρώτους μήνες σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες, επιπλοκές και συμπτώματα. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: