Γούρλωσαν… τα μάτια Γκραμπόφσκι – Λάτση μόλις είδαν πως μπήκε η μάνα του Έλον Μασκ στο μουσείο της Ακρόπολης

July 4, 2024

Γούρλωσαν… τα μάτια Γκραμπόφσκι – Λάτση μόλις είδαν πως μπήκε η μάνα του Έλον Μασκ στο μουσείο της Ακρόπολης


Διαφ.

Μια συνάντηση με τη μητέρα του Έλον Μασκ είχε η Μαρέβα Γραμπόφσκι Μητσοτάκη. Η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη φωτογραφήθηκε με την Μάγιε Μασκ η οποία ταξίδεψε στη χώρα μας και έμεινε στην Αθήνα μια εβδομάδα.

Η μητέρα του Έλον Μασκ επισκέφθηκε την Ελλάδα για δεύτερη φορά, για να παρουσιάσει το βιβλίο της με τίτλο, “A woman makes a plan”, που κυκλοφόρησε στα ελληνικά.

Στο κοινό βρέθηκε η Μαριάνα Λάτση, η οποία φόρεσε ένα μπλε jumsuit με evil eye και εσπαντρίγιες.

H εντυπωσιακή 76χρονη δημοσίευσε πολλά στιγμιότυπα από Ελλάδα στον λογαριασμό της στο instagram όπου έχει 1,5 εκατομμύρια ακολούθους.

Μεταξύ άλλων η Μάγιε Μασκ συναντήθηκε με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, με την οποία πόζαρε. H 76χρονη φόρεσε ένα εμπριμέ τοπ με λευκό παντελόνι, ενώ η Μητσοτάκη φόρεσε κρεμ τοπ με λαιμόκοψη και μαύρο παντελόνι.

Ακόμα, γευμάτισε στο εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου “Βαρούλκο” στον Πειραιά όπου δοκίμασε τις ελληνικές θαλασσινές νοστιμιές.

“Η Maye Musk αποτελεί πρότυπο έμπνευσης, δύναμης και δημιουργίας” σημειώνει η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη συγγραφέα και μητέρα του ιδρυτή της Tesla. “Στο βιβλίο της #AWomanMakesAPlan περιγράφει τον αγώνα της για να ξεπεράσει τα εμπόδια, εμπνέοντας δεκάδες γυναίκες να κοιτάξουν το μέλλον με αισιοδοξία και να παλέψουν για τα δικά τους ‘θέλω’” συνεχίζει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

Οι στιλιστικές επιλογές των δύο γυναικών

Στη συνάντησή τους οι δύο γυναίκες επέλεξαν casual chic σύνολα. Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη προτίμησε τη διαχρονική επιλογή του ασπρόμαυρου με λευκή μπλούζα και μαύρο παντελόνι. Η 76χρονη Maye Musk επέλεξε λευκό παντελόνι με φλοράλ πουκάμισο.

Καρφώθηκαν στα πόδια της: Η Μαρέβα στο Ηρώδειο με αρχαιοελληνικό πέδιλο, άβαφα νύχια και στραφταλιζέ παρεό

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση το βράδυ της Κυριακής στο Ηρώδειο. Η Μαρέβα παρακολούθησε τη συναυλία των καταξιωμένων μουσικών Ιμάνιουελ Αξ, Λεωνίδα Καβάκου και Γιο-Γιο Μα.

Κομψή και Ιδιαίτερη Επιλογή Φούστας

Για την περίσταση, η Μαρέβα επέλεξε μια εντυπωσιακή φούστα – παρεό σε χρυσή απόχρωση, διακοσμημένη με λαδί αρχαιοελληνικό μοτίβο στο κάτω μέρος. Αυτή η επιλογή της πρόσθεσε μια αίσθηση κλασικής κομψότητας και μοντέρνας αισθητικής.

Η φούστα συνδυάστηκε άψογα με ένα κομψό λευκό πουκάμισο και λευκά σκουλαρίκια, προσθέτοντας φινέτσα και ισορροπία στο σύνολο. Η εμφάνιση ολοκληρώθηκε με δερμάτινα σανδάλια, που πρόσθεσαν άνεση και στυλ, ενώ κρατούσε μια λαμπερή τσάντα με μεταλλικές λεπτομέρειες, προσθέτοντας μια πινελιά πολυτέλειας και λάμψης.

Την Είχε Φορέσει και στο Παρελθόν

Αξιοσημείωτο είναι ότι την ίδια φούστα είχε φορέσει με διαφορετικό τρόπο τον Σεπτέμβριο του 2021, επίσης στο Ηρώδειο. Τότε, την είχε συνδυάσει με ένα one shoulder τοπ, αποδεικνύοντας την ικανότητά της να επαναχρησιμοποιεί κομμάτια της γκαρνταρόμπας της με φρέσκο και δημιουργικό τρόπο.

Δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ έτσι: Η Μαρέβα Μητσοτάκη με κοντό σορτσάκι & φανελάκι στην αγκαλιά του Κων/νου

Η Μαρέβα Μητσοτάκη θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον γιο της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος σήμερα, Τρίτη, έχει την ονομαστική του εορτή.

Ειδικότερα, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη ανάρτησε μία φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιά με τον γιο της και τη συνοδεύει με τη λεζάντα «Χρόνια Πολλά Κωνσταντίνε μου. Πάντα δίπλα σου. Σ’ αγαπώ πολύ! Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες!».

Η φωτογραφία φαίνεται πως είναι από τις καλοκαιρινές διακοπές της οικογένειας, με τη σύζυγο του πρωθυπουργού να έχει κουρνιάσει στην αγκαλιά του γιου της, φορώντας ένα αμάνικο λευκό τοπ και σορτς.

Η ανάρτηση της Μαρέβα Μητσοτάκη για τον γιο της


Πηγή

Διαβάστε επίσης: