12 στρέμματα, θέα θάλλασσα, δίπλα στην παραλία: Η βιλάρα Βανδή – Μπισμπίκη κοστίζει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ

July 4, 2024

12 στρέμματα, θέα θάλλασσα, δίπλα στην παραλία: Η βιλάρα Βανδή – Μπισμπίκη κοστίζει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ


Διαφ.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης απέκτησαν ένα οικόπεδο στην Κρήτη, συγκεκριμένα στο Γεράνι Ρεθύμνου, το οποίο εκτείνεται σε έκταση 12 στρεμμάτων και διαθέτει θέα προς τη θάλασσα, απόστασης 1,5 χιλιομέτρου από την παραθαλάσσια περιοχή.

Σύμφωνα με αναφορές της εκπομπής «Το Πρωινό», το ζευγάρι σχεδιάζει να κατασκευάσει εκεί την εξοχική του κατοικία.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ:

Να θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έφεραν πιο κοντά τις ζωές τους από το καλοκαίρι του 2021, όταν ο Λάκης Λαζόπουλος σε κοινή παρέα τους σύστησε. Αν και προερχόμενοι από διαφορετικά καλλιτεχνικά μονοπάτια, δεν χρειάστηκε πολύς καιρός για να αντιληφθούν ότι ήταν γεννημένοι ο ένας για τον άλλον.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη σημειώθηκε τον Νοέμβριο του 2021, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των φωτογράφων που στρεφόντουσαν γύρω τους για να καταγράψουν την καλύτερη στιγμή τους. Εν τέλει, αποδείχτηκε ότι οι αντιδράσεις ήταν υπερβολικές, καθώς από εκείνη την εποχή μέχρι σήμερα, οι δυο τους έχουν μοιραστεί αμέτρητες κοινές στιγμές, γεμάτες αγάπη και συναισθήματα.

Εκείνη με τσάντα 1.700€, εκείνος με 5 νούμερα μεγαλύτερο πουκάμισο: Έγιναν θέαμα στα Μπουζούκια Βανδή-Μπισμπίκης

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν μια βραδινή εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Το αγαπημένο ζευγάρι πήγε στο Posidonio & Romeo και διασκέδασε με στιλ.

Φτάνοντας στο μαγαζί η Βανδή φάνηκε πολύ κομψή και άνετη, επιλέγοντας ένα γκρι cropped denim παντελόνι, το οποίο συνδύασε με κορμάκι σε γκρι σκούρα απόχρωση και ένα φλοράλ σακάκι.

Ιδιαίτερα ανανεωμένος ήταν και ο Μπισμπίκης, ο οποίος έχει υιοθετήσει ένα διαφορετικό στιλ ντυσίματος, αφήνοντας στην άκρη τα μαύρα t-shirt.

Βραδινή έξοδος στα μπουζούκια με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τσάντα αξίας 1.668 ευρώ

Αν και επιμένει στο total black, τελευταία τον βλέπουμε με ανανεωμένο στιλ. Για τη βραδινή έξοδο φόρεσε ένα μακρύ μαύρο πουκάμισο και ένα άνετο παντελόνι.

Όσο για τη Βανδή, τόνισε το μονόχρωμο σύνολό της με το πολύχρωμο φλοράλ σακάκι της και ήταν πολύ λαμπερή.

Ολοκλήρωσε το look της με λευκές γόβες με τρουκς και μια τσάντα YSL, η οποία κοστίζει περίπου 1.668 ευρώ.

Η Δέσποινα Βανδή πριν λίγες ημέρες μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη σχέση τους, η οποία τραβάει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης.

«Ο άνθρωπός μου με αγαπάει και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είναι εδώ, νιώθει, αισθάνεται, εκφράζεται και για μένα αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο. Έλειπε η χαρά από τη ζωή μου και ο Βασίλης την έφερε μαζί με φως και μια σύνδεση που δεν είχα ξανανιώσει με έναν άνθρωπο. Μου αρέσει γιατί δεν υπάρχει κανένα όριο στα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε και να ονειρευτούμε. Έχουμε μια παιδικότητα και είμαστε ευτυχισμένοι μαζί» εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: