Με γένια και γκρίζα μαλλιά, μεταμορφώθηκε: Τρέλανε γυναίκες & άντρες ο Στέφανος Κασσελάκης, η τεράστια αλλαγή

July 4, 2024

Με γένια και γκρίζα μαλλιά, μεταμορφώθηκε: Τρέλανε γυναίκες & άντρες ο Στέφανος Κασσελάκης, η τεράστια αλλαγή


Διαφ.

Με μια εντελώς νέα εμφάνιση επέστρεψε από την Αμερική ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος κάνοντας την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά το ταξίδι του στις ΗΠΑ, παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha την απόγευμα της Τρίτης (2/7/24). Αντίθετα με την συνηθισμένη του εικόνα, φαίνονταν προσεγμένα ακατόρθωτος, με γένια τριών ημερών.

Δείτε τις πρώτες εικόνες:

Φορώντας ανοιχτό πουκάμισο και στυλάτο σακάκι, ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, συζητώντας την πολιτική του στάση, τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις που απασχολούν την κοινή γνώμη.

Ορισμένοι πιο προσεκτικοί παρατήρησαν ότι άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια γκρίζων μαλλιών σε αυτόν.

Αρκετοί χρήστες της πλατφόρμας X ασχολήθηκαν με τη μεταμόρφωση στην εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ οι απόψεις περιήλθαν σε αμφισβήτηση και αποδοχή.

Δεν είναι σαφές εάν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα διατηρήσει αυτήν την αλλαγή στην εμφάνισή του για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Στέφανος Κασσελάκης:” Όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου, έκλαιγα για ώρες. Ήταν λυτρωτικό”

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στη νέα εκπομπή της Άννας Δρούζα και ανέφερε πως είναι ένας άνθρωπος που συγκινείται εύκολα και δεν φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματά του με το να δακρύζει, καθώς πιστεύει πως η γενναιότητα σημαίνει να είσαι ανοιχτός στις συναισθηματικές εκφράσεις.

Κασσελάκης: «Έκλαιγα για ώρες όταν μίλησα στη μητέρα μου»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και για τη στιγμή που μίλησε στη μητέρα του για τον προσανατολισμό του: «Δεν έχω πρόβλημα να κλαίω, δεν θεωρώ ότι η εικόνα της ανδρείας συνεπάγεται και να μην κλαις, το αντίθετο. Το να είσαι γενναίος σημαίνει ότι δεν φοβάσαι να δείξεις αίσθημα. Συχνά συγκινούμαι μέσω της επαφής με τον κόσμο. Όταν είχα πάει στην Καρδίτσα και είδα τα σπίτια των ανθρώπων να έχουν καταστραφεί από λάσπες. Η πιο ευάλωτη στιγμή μου ήταν όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου, έκλαιγα για ώρες. Ήταν λυτρωτικό και είχα ανάγκη αν και έχω υπάρξει ανεξάρτητος, είχα ανάγκη από τη δική της αποδοχή».

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε και για την προδοσία που έζησε η οικογένειά του και είπε ότι «από νωρίς στα 13 μου ένιωσα την προδοσία στην οικογένειά μου. Η οικογένεια μου έζησε την προδοσία από ένα φάσμα προσώπων που ξαφνικά ξέχασαν πόσο τους είχε βοηθήσει, ήταν ένα πολύ σκληρό και τραυματικό μάθημα που με έχει σχηματίσει. Το πιο βαθύ ένστικτο ήταν ότι μπορώ να αντέξω τα πάντα. Όταν ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και το αντέχεις και ότι βασίζεσαι σε λίγο κόσμο είναι κάτι που δημιουργεί μία σκληράδα μια ανθεκτικότητα».

Δείτε όλα όσα είπε


Πηγή

Διαβάστε επίσης: