«Πατε καλά, απαράδεκτοι σεναριογράφοι»: Τα ‘χωσε το Twitter στον “Σασμό”, η σκηνή που έκανε όλους να απορούν

July 4, 2024

«Πατε καλά, απαράδεκτοι σεναριογράφοι»: Τα ‘χωσε το Twitter στον “Σασμό”, η σκηνή που έκανε όλους να απορούν


Διαφ.

Ο Δημήτρης Λάλος αποχώρησε εντυπωσιακά από τη σειρά «Σασμός», με την τελευταία σκηνή του Μαθιού να γίνεται αμέσως δημοφιλής στα κοινωνικά δίκτυα.

Συνοδευόμενος από το τραγούδι «Εκεί που κλαίνε οι αετοί» του Γιάννη Κότσιρα, ο Μαθιός θέτει τον εαυτό του σε έναν γκρεμό, εκτείνοντας αιχμηρά τα χέρια του προκειμένου να μετατραπεί σε αετό και να πετάξει μακριά.

Η επίμαχη σκηνή συζητήθηκε εκτενώς από το τηλεοπτικό κοινό στο Twitter, το οποίο δεν κρύβει την έκπληξή του απέναντι σε αυτό που είδε. Πολλοί από αυτούς που δεν είχαν παρακολουθήσει τη σκηνή στην τηλεόραση παρανόησαν, θεωρώντας το βίντεο στο Twitter ως επεξεργασμένο.

«Αλήθεια το βλέπω το ξαναβλέπω και δεν το πιστεύω, δεν μπορεί να το κάνατε αυτό» έγραψε μια τηλεθεάτρια. «Το έδειξε κανονικά ή είναι τρολάρισμα;» αναρωτήθηκε μια άλλη τηλεθεάτρια. «Είχα μια δύσκολη μέρα και μπαίνω και βλέπω τη μετενσάρκωση του Μαθιού, πέθανα» πρόσθεσε κάποιος άλλος.

Δείτε τα σχετικά tweets με το τέλος του Μαθιού:

Σασμός… τέλος: Νεκρός ο Μαθιός, ανατρίχιασαν Μαρία Τζομπανάκη και Μαριλίτα Λαμπροπούλου μόλις τον είδαν

Ο Σασμός ολοκληρώνεται και το τέλος του Μαθιού έρχεται για να τραντάξει το συναίσθημα των τηλεθεατών.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο, ένας ακόμα θάνατος έμελλε να βυθίσει άπαντες στο πένθος.

Ο λόγος για τον Μαθιό, ο οποίος και χαροπάλευε στο νοσοκομείο ύστερα από την σφαίρα που δέχθηκε από τον Αντρέα Βρουλάκη. Ο ήρωας που ερμηνεύει τηλεοπτικά εδώ και τρία χρόνια ο Δημήτρης Λάλος έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έχοντας μόνιμα στο πλευρό του τόσο την μητέρα του, την Καπετάνισσα όσο και την αγαπημένη του Βασιλική.

«Σε παρακαλώ, μη με αφήσεις, δεν θα τα καταφέρω χωρίς εσένα. Δεν μπορώ, μείνε κοντά μου» του εκμυστηρεύτηκε η ηρωίδα που «ντύνεται» η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Την μια στιγμή όμως τα μάτια του Μαθιού ήταν ανοιχτά και την άλλη, ακριβώς τη στιγμή που του κρατούσε σφιχτά το χέρι η Βασιλική, ήρθαν να κλείσουν για πάντα.

Η γραμμή των παλμών της καρδιάς στο μηχάνημα άρχισε να παγώνει με αποτέλεσμα οι δυο γυναίκες να μην μπορούν να διαχειριστούν το βάρος και ο «Σασμός» να βυθιστεί ξανά στον θάνατο.

Παγωμένη η Βασιλική, δίχως να μπορεί να ηρεμήσει το τρέμουλο του κορμιού της, κοίταξε αμέσως την μητέρα του αγαπημένου της, η οποία και κραύγασε σαν να της στερούσαν ένα μέλος από το δικό της σώμα. Έχασε το παιδί της και αυτό δεν μπόρεσε να το βαστάξει στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Βέβαια, καθ’ όλη τη διάρκεια που ο «Σασμός» σείστηκε από την εν λόγω τραγική σκηνή, οι τηλεθεατές του Alpha άκουγαν μόνο την ερμηνεία του Βασίλη Σκουλά που συνόδευε τα πλάνα ενώ απουσίαζε ο φυσικός ήχος από το δωμάτιο του νοσοκομείο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: