Νεκρή 43χρονη μητέρα: Τη στραγγάλισε ο 19χρονος γιος της επειδή του είπε να καθαρίσει το δωμάτιό του

July 4, 2024

Νεκρή 43χρονη μητέρα: Τη στραγγάλισε ο 19χρονος γιος της επειδή του είπε να καθαρίσει το δωμάτιό του


Διαφ.

Σήμερα, στο εδώλιο βρέθηκε ένας νεαρός σπουδαστής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού των ΗΠΑ, κατηγορούμενος ότι στραγγάλισε τη μητέρα του.

Ο Κόνερ Κόμπολντ, ηλικίας 20 ετών, αντιμετώπισε τις κατηγορίες αυτές με αποφασιστικότητα και ειλικρίνεια όταν οι αρχές επισκέφτηκαν το σπίτι του τον Φεβρουάριο σύμφωνα με την Chicago Tribune. Συγκατοίκησε με την μητέρα του, Σανίλ Μπερνς, η οποία εργαζόταν ως βοηθός αντιπροέδρου στο Πανεπιστήμιο Loyola στο Σικάγο.

Σύμφωνα με αναφορές της εφημερίδας New York Post, ο Κόμπολντ προχώρησε στο φρικτό περιστατικό λίγο μετά την παραλαβή της ειδοποίησης έξωσης από τη μητέρα του, η οποία του είχε δώσει προθεσμία 30 ημερών να βρει εργασία και να διατηρήσει την καθαριότητα των χώρων τους στο σπίτι.

Ο φοιτητής αρνήθηκε να αναζητήσει νομική υπεράσπιση κατά τη διάρκεια της δίκης στην Ιντιάνα, καθώς ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είχε «σκοτώσει κάποιον» και παρέδωσε στοιχεία για την τοποθεσία της μητέρας του, η οποία αγωνιζόταν για τη ζωή της μετά τον επίθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 20χρονος έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί.

Η Μπερνς μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στον λαιμό και υποψίες για εγκεφαλική βλάβη, ωστόσο, δυστυχώς, δεν κατάφερε να επιβιώσει από αυτά.

Η κατάστασή της κρίθηκε ως ανθρωποκτονία από ασφυξία λόγω στραγγαλισμού.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: