«Ξέρω τι έκανες όταν δεν ήσουν μαζί μου»: Μαθεύτηκε η αιτία χωρισμού, αυτό έκανε στην Ελληνίδα Πριγκίπισσα ο Σείχης

July 20, 2024
Γνωρίζω τι έπραξες όταν δεν ήμουν μαζί σου: Ανακαλύφθηκε η αιτία του διαζυγίου, αυτό έκανε ο Σείχης στην Ελληνίδα Πριγκίπισσα.

Ξέρω τι έκανες όταν δεν ήσουν μαζί μου: Μαθεύτηκε η αιτία χωρισμού, αυτό έκανε στην Ελληνίδα Πριγκίπισσα ο Σείχης


Διαφ.

Η πριγκίπισσα Σείχα Μάχρα Μπιντ Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, η οποία έχει ελληνικές ρίζες, προκάλεσε διεθνές ενδιαφέρον με την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον επιχειρηματία σύζυγό της, αφήνοντας υπόνοιες για απιστία εκ μέρους του.

Με καταγωγή από τη Σπάρτη η μητέρα της 30χρονης πριγκίπισσας, Ζωή Γρηγοράκου

width=2500

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον νόμο της Σαρίας, η 30χρονη πριγκίπισσα ανακοίνωσε το διαζύγιό της μέσω Instagram, δημοσιεύοντας τρεις φορές τη φράση σε χωρίζω, σε χωρίζω, σε χωρίζω απευθυνόμενη στον σύζυγό της.

Μητέρα της Σείχα Μάχρα είναι η Ζωή Γρηγοράκου, καταγόμενη από τη Σπάρτη, η οποία είχε παντρευτεί τον τωρινό πρωθυπουργό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ. Ωστόσο, έχουν πλέον χωρίσει.

Μοιάζουν σαν δίδυμες

Η 30χρονη πριγκίπισσα έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες της μητέρας της στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου επίσης ανακοίνωσε το διαζύγιο. Πέρυσι, η Ζωή Γρηγοράκου ήταν παρούσα στην αποφοίτηση της κόρης της από ένα πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @sheikhat.almaktoum

Δεν ξέχασε τις ελληνικές της ρίζες

Όταν ο ουρανοξύστης Μπουρτζ Χαλίφα στο Ντουμπάι φωτίστηκε με τα ελληνικά χρώματα για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, η 30χρονη πριγκίπισσα ανάρτησε μια φωτογραφία του εμβληματικού κτηρίου σε γαλανόλευκα χρώματα, συνοδευμένη από μια γαλάζια καρδούλα.

width=1360

Οι πολυτελής διακοπές στην Μύκονο

Το ζευγάρι είχε επιλέξει την Ελλάδα για να περάσει τον μήνα του μέλιτος μετά τον γάμο τους τον Μάιο του 2023.

Η Σείχα Μάχρα και ο σύζυγός της, Σείχ Μάνα μπιν Μοχάμεντ Ρασίντ μπιν Μάνα Αλ Μακτούμ, είχαν αποφασίσει να επισκεφθούν τη Μύκονο, όπου απόλαυσαν δραστηριότητες όπως τζετ σκι.

Ο Σείχ Μάνα μπιν Μοχάμεντ Ρασίντ μπιν Μάνα Αλ Μακτούμ είχε επίσης δημοσιεύσει μια φωτογραφία από παραλία του νησιού των ανέμων.

width=1360

Γάμος για γαλαζοαίματους

Το ζευγάρι είχε αρχικά υπογράψει ένα συμβόλαιο σύμφωνα με τις διατάξεις του ισλαμικού νόμου πριν από τον γάμο τους, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στα τέλη Μαΐου 2023. Η 30χρονη πριγκίπισσα επέλεξε ένα νυφικό σχεδιασμένο από την Ezra Couture.

Παρά το γεγονός ότι ο γάμος τους ολοκληρώθηκε με τη γέννηση ενός παιδιού τον φετινό Μάιο, φαίνεται ότι η σχέση τους δεν εξελίχθηκε όπως αναμενόταν. Η πριγκίπισσα ανακοίνωσε το διαζύγιό της μέσω Instagram, γράφοντας Αγαπημένε μου σύζυγε, καθώς είσαι απασχολημένος με άλλες συντροφιές, ανακοινώνω το διαζύγιό μας. Σε χωρίζω, σε χωρίζω, σε χωρίζω. Να προσέχεις η πρώην σύζυγός σου.

Ποιος είναι ο Σείχ Μοχάμεντ

Ο Σείχ Μοχάμεντ είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες ακινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με τον Guardian, διαθέτει εκτάσεις που ξεπερνούν τα 400.000 στρέμματα σε περιοχές όπως το Λονδίνο, η Σκωτία και το Σάφολκ.

Ακόλουθουν αναρτήσεις από το προσωπικό του προφίλ στο  instagram


Πηγή

Διαβάστε επίσης: