Πολύ κρίμα: Ανείπωτος θρήνος για τον Θοδωρή Αθερίδη, δυστυχώς πέθανε πριν λίγο σε ηλικία 91 ετών η μητέρα του

July 22, 2024
Πολύ λυπηρό: Ανείπωτη θλίψη για τον Θοδωρή Αθερίδη, δυστυχώς απεβίωσε πριν λίγο σε ηλικία 91 ετών η μητέρα του.

Πολύ κρίμα: Ανείπωτος θρήνος για τον Θοδωρή Αθερίδη, δυστυχώς πέθανε πριν λίγο σε ηλικία 91 ετών η μητέρα του


Διαφ.

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Θοδωρής Αθερίδης καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα τη Δευτέρα 22/7. Στο πλευρό του στέκονται τα αγαπημένα του πρόσωπα.

width=1520

Η συγκινητική ανάρτηση για να αποχαιρετίσει  την μητέρα του

Η μητέρα του Θοδωρή Αθερίδη πέθανε σε ηλικία 93 ετών και ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός την αποχαιρέτησε με ένα προσωπικό βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ξαπλωμένος δίπλα της, κάνοντας της αστεία.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, ανακοίνωσε την είδηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο από τις τελευταίες του στιγμές με τη μητέρα του. Στο βίντεο έγραψε την ημερομηνία γέννησης και θανάτου της, χωρίς να προσθέσει καμία λεζάντα.

Οι χρήστες του instagram έγραψαν τρυφερά λόγια για τον συλληπηθούν.

Ακολουθεί η συγκινητική ανάρτηση:

Όσα είχε αναφέρει ο Θοδωρής Αθερίδης για τους γονείς του 

Οι γονείς μου είναι μεσοαστοί. Η μητέρα μου είχε μαγαζί με ρούχα στη Θεσσαλονίκη και ο πατέρας μου κατασκεύαζε καροτσάκια και τα πουλούσε, ένα μικρό εργοστάσιο. Με τον καιρό η δουλειά του πατέρα μου κατέρρευσε, της μάνας μου όχι. Μεγάλωσα σε μια αγαπημένη οικογένεια που είχε την εικόνα της “Μιας τρελής τρελής οικογένειας”, χωρίς την Πάστα Φλώρα. Η μάνα μου δεν ήταν Πάστα Φλώρα. Ο μπαμπάς μου ήταν Παπαγιαννόπουλος.

Καλός μαθητής δεν ήμουν. Οι περισσότεροι φίλοι μου δεν τέλειωσαν καν το σχολείο. Στην β΄λυκείου έμεινα στάσιμος. Ήθελα να το παρατήσω. Αλλά τα είχα τότε με μια κοπέλα που πήγαινε ήδη Πανεπιστήμιο. “Δεν μπορώ να τα έχω με κάποιον που δεν έχει τελειώσει το σχολείο”, μου είπε. Εξαιτίας της το τέλειωσα και μάλιστα με 17. Ήμουν και πρόεδρος του 15μελούς. Γενικά ήμουν κοινωνικός. Φασαρία και χαρά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: