Τη βρήκαν μολυσμένη, την έδιωξαν απ’το νοσοκομείο & πέθανε λίγο μετά: Νεκρή η Νεκταρία Δρόσου, θρήνος & αναπάντητα “γιατί”

July 26, 2024
Η Νεκταρία Δρόσου βρέθηκε μολυσμένη, απομακρύνθηκε από το νοσοκομείο και απεβίωσε σύντομα αργότερα. Η απώλειά της προκάλεσε θρήνο και πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Τη βρήκαν μολυσμένη, την έδιωξαν απτο νοσοκομείο & πέθανε λίγο μετά: Νεκρή η Νεκταρία Δρόσου, θρήνος & αναπάντητα γιατί


Διαφ.

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Τζια, με θύμα μια 67χρονη γυναίκα, η οποία τελικά κατέληξε, ενώ προσπαθούσε να μεταφερθεί σε Πολυδύναμο Ιατρείο. Ο γιος της, Εμμανουήλ Λυγνός, περιγράφει την δραματική αλληλουχία γεγονότων που οδήγησαν στον θάνατο της μητέρας του.

Όλα ξεκίνησαν στις 17 Ιουλίου, όταν η 67χρονη γυναίκα αισθάνθηκε δυσφορία και επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού. Εκεί, υποβλήθηκε σε τεστ Covid-19, το οποίο βγήκε θετικό. Παρά την έντονη δυσφορία και την ανάγκη για οξυγόνο, οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν να της χορηγήσουν, φοβούμενοι τη μόλυνση του θαλάμου και την αναγκαιότητα απολύμανσης.

Η 67χρονη γυναίκα αναγκάστηκε να αναζητήσει βοήθεια σε φαρμακείο για να προμηθευτεί εισπνεόμενα και κάλεσε τον γιο της στο νησί, ενημερώνοντάς τον για την κατάσταση της υγείας της. Η κατάσταση της επιδεινώθηκε ραγδαία τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας, με τον γιο της να εκλιπαρεί για ασθενοφόρο με φιάλη οξυγόνου.

Από το Κέντρο Υγείας ενημερώθηκε ότι το ασθενοφόρο δεν είχε οξυγόνο και ότι θα ήταν ευκολότερο να μεταφέρει ο ίδιος τη μητέρα του στο ιατρείο, παρά να περιμένει την άφιξη του ασθενοφόρου. Μιλώντας στη Ζούγκλα, ο Εμμανουήλ Λυγνός περιέγραψε τις απεγνωσμένες προσπάθειες του ίδιου και της αδελφής του να διατηρήσουν τη μητέρα τους στη ζωή.

width=366

Δυστυχώς, η Νεκταρία Δρόσου – Λυγνού δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή στον δρόμο προς το Πολυδύναμο Ιατρείο. Η οικογένειά της, μέσα στον πόνο και την οδύνη, βρίσκει το κουράγιο να δημοσιοποιήσει την τραγωδία, ελπίζοντας να αποτρέψουν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Ο γιος της δηλώνει: Θέλω στη μνήμη της μητέρας μου να βεβαιωθώ πως κανείς άλλος δεν θα ζήσει κάτι παρόμοιο με το δράμα που ζει η οικογένειά μου. Ας ενημερωθεί το Υπουργείο και ας βρεθεί λύση επιτέλους, να μην πεθαίνουν άνθρωποι χωρίς λόγο. Δεν έχουμε κινηθεί νομικά, θέλουμε μόνο να μην ξανασυμβεί αυτό που συνέβη στη μητέρα μας.

Δεν έχω κάνει ποτέ λίφτινγκ: Η 67χρονη Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη λέει την αλήθεια για τις πλαστικές της

Στην ηλικία της και τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση αλλά και την σχέση της με τον χρόνο αναφέρθηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη όταν βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ, απέναντι από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, πριν λίγους μήνες.

Εγώ λέω ότι είμαι 66 ετών και γεννήθηκα 12/12/1955, το οποίο δεν το έχω αλλάξει ποτέ ανέφερε αρχικά η κ. Αγγελοπούλου και πρόσθεσε: Όταν ακούω νέους ανθρώπους και λένε χάνει και κερδίζει χρόνο, τους λέω είναι δυνατόν; Έχει μια ζωή μπροστά το παιδί του και συζητάς αν κέρδισε ή έχασε χρονιά;

Όλα τα βλέπουμε με την προοπτική του χρόνου και διαφορετικά την προσλαμβάνεις 15 και 20 ετών και διαφορετικά στα 40 και 50. Προσλαμβάνω καλύτερα την ζωή στα 66, όχι ότι μετρώ πόσα μένουν. Εμένα μου έχει δώσει πολλά. Φαντάσου ότι έχεις το πιο σύγχρονο computer και βάζεις μέσα στοιχεία. Ανάλογα με τον προγραμματισμό που θα κάνεις, σου βγάζει τα στοιχεία.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου προσέχει την εμφάνιση της όπως παραδέχθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ. Βέβαια με νοιάζει η εμφάνιση, δεν φαίνεται; ρώτησε και πρόσθεσε: Μου αρέσει να περιποιούμαι τους ανθρώπους και μου άρεσε να γυμνάζομαι, μου αρέσει η γυμναστική έξω στην φύση. Μου αρέσει να αισθάνομαι καλά. Το να προσπαθείς να φανείς νέος και να γυρίζεις σαν το λύκο όχι δεν μου αρέσει. Μερικές κολακείες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σε άλλες απλώς χαμογελώ. Όλες οι γυναίκες επικρίνονται γιατί κρατάνε την εμφάνισή τους. Εδώ μπαίνουν στοιχήματα έκανε λίφτινγκ ή όχι. Εγώ τα έχω κάνει όλα εκτός από λίφτινγκ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: