«Γιάννη μου, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ»: Δύσκολες ώρες & βαρύ πένθος για την Έλενα Παπαρίζου, το σπαρακτικό αντίο

July 26, 2024

«Γιάννη μου, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ»: Δύσκολες ώρες & βαρύ πένθος για την Έλενα Παπαρίζου, το σπαρακτικό αντίο


Διαφ.

Η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρέτησε αγαπημένο της συνεργάτη με μία συγκινητική ανάρτηση.

Η Έλενα Παπαρίζου, με ένα συγκινητικό story στο Instagram, αποχαιρέτησε τον Γιάννη Κρύο, βασικό στέλεχος της Acun Medya στην Ελλάδα, με τον οποίο η δημοφιλής τραγουδίστρια συνεργάστηκε στο «The Voice».

«Γιάννη μου, σε ευχαριστώ για τα 7 χρόνια εμπιστοσύνης στην Acun Medya. Υπέροχος άνθρωπος και μοναδικός συνεργάτης. Σ’ αγαπώ πάρα πολύ, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ» έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Ο Γιάννης Κρύος ήταν Executive Producer στην Acun Medya και βρισκόταν πίσω από όλα τα μεγάλα πρότζεκτ της Acun, όπως το Survivor και το «The Voice».Μάλιστα, πριν από μερικές εβδομάδες βρισκόταν στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Παραλήρημα με την Έλενα Παπαρίζου: Ποζάρει στο κρεβάτι της φορώντας μόνο 1 πράγμα και μοιράζει… εγκεφαλικά

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες στην Ελλάδα και σίγουρα μια από τις πιο εντυπωσιακές.

Η τραγουδίστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά, με παιχνιδιάρικη διάθεση, η Έλενα Παπαρίζου, πόσταρε μια φωτογραφία της στην οποία την είδαμε να ποζάρει στο κρεβάτι φορώντας τα εσώρουχά της. Φυσικά δεν πρόκειται για κάτι προκλητικό καθώς ακόμα και έτσι η τραγουδίστρια είναι σικ και stylish.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Τα κατάφερε στα 42 της η Έλενα Παπαρίζου: «Ευγνωμοσύνη, συγκίνηση, χαρά μα και ενθουσιασμό για όσα θα έρθουν»

Η Έλενα Παπαρίζου, με αφορμή την προβολή των βραβείων Mad VMA στο MEGA την Κυριακή 7 Ιουλίου, έκανε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση. Στα φετινά βραβεία, η Έλενα τιμήθηκε με ένα σημαντικό βραβείο για τη συνολική της καριέρα και την πολύτιμη προσφορά της στη μουσική βιομηχανία.

Λίγο αργότερα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα απόσπασμα από τη συγκινητική στιγμή που παραλαμβάνει το βραβείο της από τον Φωκά Ευαγγελινό. Η Έλενα, φανερά συγκινημένη, ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα της κατά τη διάρκεια της πορείας της, αναδεικνύοντας τη σημασία της αναγνώρισης και της υποστήριξης που έχει λάβει.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Έλενα Παπαρίζου γράφει: «25 χρόνια μαζί. ???????? 25 χρόνια ζω και βιώνω την αγάπη σας, κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, όταν είμαι on stage, όταν είμαι backstage, στα εύκολα, στα δύσκολα, στα πάνω και στα κάτω μου. 25 χρόνια πριν, χτύπησε το τηλέφωνο της μαμάς μου στο Γκέτεμποργκ για δουλειά, και εκείνη τους είπε ότι δεν είμαι σπίτι, γιατί είμαι στο σχολείο. Σήμερα, είμαι εδώ και λαμβάνω αυτό το βραβείο και δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτά που αισθάνομαι. Ευγνωμοσύνη, συγκίνηση, χαρά, μα και ενθουσιασμό για όσα θα ακολουθήσουν ???????? ????».

Στη συνέχεια, προσθέτει: «Αυτό το βραβείο δεν ανήκει μόνο σε μένα, ανήκει στους συνεργάτες μου, στις ομάδες μου, στις δισκογραφικές που με υποστήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, μα πάνω απ’ όλα σε όλους εσάς, που συνεχίζετε και μου χαρίζετε απλόχερα την αγάπη σας. ???? Σας αγαπώ όλους πολύ, είστε για πάντα στην καρδιά μου και στην ψυχή μου, και να ξέρετε πως τα καλύτερα έρχονται! ????♥️».

Έλενα Παπαρίζου: Απαντά πρώτη φορά μπροστά σε μία κάμερα στα δημοσιεύματα ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

Η Έλενα Παπαρίζου μετά τη φετινή της βράβευση και το act που παρουσίασε στο stage των MAD VMA 2024 απάντησε στις ερωτήσεις του Fipster στα backstage της μεγάλης μουσικής βραδιάς.

«Τα περισσότερα μηνύματα μέσα στη μέρα τα ανταλλάσσω με τον σύζυγό μου. Με τόση δουλειά που έχουμε και οι δύο, μιλάμε αναγκαστικά με μηνύματα. Τι να κάνουμε;» ανέφερε η Έλενα Παπαρίζου για την καθημερινή επικοινωνία με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη.

Σε επόμενη ερώτηση, η Έλενα Παπαρίζου για πρώτη φορά αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για φήμες.

Fipster: Ποια είναι η πιο παράξενη φήμη που έχει γραφτεί για εσένα;

Έλενα Παπαρίζου: Ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας.

Fipster: Τι βλακείες γράφουν….


Πηγή

Διαβάστε επίσης: