Άφησε μακριά μούσια & μαλλιά, θυμίζει παπά: Σοκάρει σήμερα η εικόνα του άλλοτε ζεν πρεμιέ Παναγιώτη Μπουγιούρη

July 26, 2024

Άφησε μακριά μούσια & μαλλιά, θυμίζει παπά: Σοκάρει σήμερα η εικόνα του άλλοτε ζεν πρεμιέ Παναγιώτη Μπουγιούρη


Διαφ.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης πόσταρε φωτογραφία στο instagram με νέο λουκ.

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης είναι ηθοποιός.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Κόκκινα φανάρια (2012), Ο Λάκκος της Αμαρτίας (2015), Αναμείνατε στο ακουστικό σας (2015), Faith (2016).

Στον κινηματογράφο συμμετείχε στην ταινία Μέρες Βροχής (Rainy Days) (2018).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Μην Ψαρώνεις (2019), Η επιστροφή (2018), Με τα παντελόνια κάτω (2013), Όρκος σιωπής (2014), Κλεμμένα Όνειρα (2011).

Μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Έχει καταγωγή από τη Σύρο και τη Βέροια. Αν και ξεκίνησε τις σπουδές του στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, τις εγκατέλειψε για να γίνει ηθοποιός. Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Κώστα Καζάκου και της Central School of Speech and Drama του Λονδίνου.

Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση στην σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου “Έτσι ξαφνικά”. Ιδιαιτέρως γνωστός έγινε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Βέρα στο δεξί» στο ρόλο του Ανδρέα Καΐρη.

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Είχα συνυπάρξει με αυστηρούς σκηνοθέτες. Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις»

Συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha παραχώρησε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων ο δημοφιλής ηθοποιός επιβεβαίωσε και τον χωρισμό του από την Κλέλια Μενελάου.

«Είχα συνυπάρξει με αυστηρούς σκηνοθέτες. Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις. Θεωρώ ότι είναι μία παλιομοδίτικη συμπεριφορά που κάποτε επικρατούσε στο ελληνικό θέατρο. Είχα εκφραστεί και για τον Στάθη Λιβαθινό. Οι οπτικές, οι τακτικές και οι μέθοδοι έχουν αλλάξει, δε μπορούν να είναι το ίδιο. Ήταν μία έντονη περίοδος αναμόχλευσης στον καλλιτεχνικό χώρο και τη δεδομένη στιγμή βρέθηκα κι εγώ στη θέση που μου απαιτήθηκε να τοποθετηθώ, όπως και έγινε. Είχα αντιδράσεις. Κυρίως ήταν θετικές», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και συνέχισε μιλώντας για τη σχέση του με την Κλέλια Μενελάου:

«Έχουμε χωρίσει».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: