Σαν 30χρονη, χωρίς μακιγιάζ: Γύρισαν όλοι να θαυμάσουν την διάσημη Ελληνίδα που στα 55 της έχει πρόσωπο 30άρας

July 26, 2024

Σαν 30χρονη, χωρίς μακιγιάζ: Γύρισαν όλοι να θαυμάσουν την διάσημη Ελληνίδα που στα 55 της έχει πρόσωπο 30άρας


Διαφ.

Μετά από μια απαιτητική τηλεοπτική σεζόν, η Ζήνα Κουτσελίνη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ιταλία, αυτή τη φορά χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Ανανεωμένη η Ζήνα Κουτσελίνη

Πρόσφατα, η γνωστή παρουσιάστρια ανανέωσε τη συνεργασία της με το Star, και τώρα, παίρνει μια ανάσα χαλάρωσης μετά την απαιτητική χρονιά. Η Ζήνα, που βρίσκεται στην μεσημεριανή ζώνη του σταθμού, ταξίδεψε μαζί με την οικογένειά της στην Ιταλία για να απολαύσει στιγμές ξεκούρασης.

Φυσική και Χαλαρή

Σε αυτή την απόδραση, η Ζήνα Κουτσελίνη εμφανίζεται φυσική και χαλαρή, χωρίς μακιγιάζ, αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά της δεν χρειάζεται καλλυντικά. Οι οικογενειακές διακοπές στην Ιταλία της προσφέρουν την ευκαιρία να ξεφύγει από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και να ανανεωθεί.

Δείτε τις Φωτογραφίες:

Με μόνο λίγες λέξεις: Η ανακοίνωση του STAR για την Ζήνα Κουτσελίνη μετά από 9 χρόνια συνεργασίας

Το Star ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία θα συνεχίσει να παρουσιάζει την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για δέκατη συνεχόμενη χρονιά. Η εκπομπή, που έχει κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κοινού, θα συνεχίσει να προβάλλεται, προσφέροντας ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, ανθρώπινες ιστορίες και αποκαλύψεις.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, με την πολυετή εμπειρία της στη δημοσιογραφία και την τηλεόραση, έχει καθιερώσει την εκπομπή ως μία από τις πιο αγαπημένες στη μεσημεριανή ζώνη και η ανανέωση της συνεργασίας αποτελεί ένδειξη της επιτυχημένης πορείας της εκπομπής!

«Αλήθειες με τη Ζήνα»: Η Ανακοίνωση του Σταθμού

“Το Star με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας του με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Η έμπειρη παρουσιάστρια, που έχει κερδίσει τις καρδιές και την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών με την αυθεντικότητα της προσωπικότητάς της, τον απόλυτο επαγγελματισμό της, τη βαθιά ενσυναίσθηση, με την οποία αντιμετωπίζει τις κάθε είδους δημοσιογραφικές προκλήσεις, θα συνεχίσει για 10η χρονιά να αναζητά τη διαχρονική αξία της αλήθειας με την επιτυχημένη εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η ανανέωση της συνεργασίας της Ζήνας Κουτσελίνη με το Star επιστεγάζει την αμοιβαία σχέση εκτίμησης, εμπιστοσύνης και σεβασμού, αλλά και την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της εκπομπής, που αποτελεί σημείο αναφοράς στον τηλεοπτικό χάρτη και στους πίνακες τηλεθέασης.”


Πηγή

Διαβάστε επίσης: