Δυστυχώς: Ανείπωτος Θρήνος για τον ηθοποιό Αργύρη Πανταζάρα, νεκρός σε ηλίκία 67 ετών ο πατέρας του

July 27, 2024

Δυστυχώς: Ανείπωτος Θρήνος για τον ηθοποιό Αργύρη Πανταζάρα, νεκρός σε ηλίκία 67 ετών ο πατέρας του


Διαφ.

Ο Αργύρης Πανταζάρας περνάει δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, στον οποίο είχε ιδιαίτερη αδυναμία.

Στο πένθος βυθίστηκε ο Αργύρης Πανταζάρας

Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Πανταζάρας, πατέρας του ηθοποιού, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών, όπως αναφέρει ο «Ταχυδρόμος», την καθημερινή εφημερίδα Μαγνησίας.

Προβλήματα υγείας αντιμετώπιζε ο πατέρας του Αργύρη Πανταζάρα

Ο Κωνσταντίνος Πανταζάρας διετέλεσε καθηγητής στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ολοκληρώνοντας πρόσφατα την καριέρα του, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο ότι, τα τελευταία χρόνια, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ο Κωνσταντίνος Πανταζάρας αφήνει πίσω του την γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά του, ενώ η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, Κυριακή, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας του Νοσοκομείου Βόλου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Κυκλοφόρησαν τα ευχάριστα: Παντρεύτηκε κρυφά ο Αργύρης Πανταζάρας, το μαγικό νυφικό & οι πρώτες φωτογραφίες

Ο Αργύρης Πανταζάρας παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Σίσσυ Τουμάση, υπό άκρα μυστικότητα, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης.

Ο Αργύρης Πανταζάρας κράτησε τον γάμο του μακριά από τη δημοσιότητα

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στις 28 Οκτωβρίου και μετά το μυστήριο ακολούθησε δείπνο.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε ο αδερφός του ηθοποιού, Νίκος Πανταζάρας, ο οποίος είναι φωτογράφος, o γαμπρός φόρεσε ένα μαύρο σμόκιν και λευκό πουκάμισο και η νύφη ένα νυφικό με δαντέλα από τον λαιμό ως τη μέση.

Σύμφωνα με την Espresso, ο γαμπρός εμφανίστηκε στο Φανάρι με μαύρο σμόκιν και λευκό πουκάμισο και η νύφη φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία σε πένσιλ γραμμή. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δείπνο για το ζευγάρι και τους καλεσμένους του και την επόμενη μέρα, οι περισσότεροιπήραν τον δρόμο της επιστροφής.

Η Σίσσυ Τουμάση επιβεβαίωσε έμμεσα τον γάμο τους, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την Κωνσταντινούπολη και ο συνάδελφός της, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, της έγραψε στα σχόλια «Να ζήσετε ευτυχισμένοι» και εκείνη του απάντησε «Ευχαριστούμε».

Ο μυστικός γάμος του Αργύρη Πανταζάρα

Ο μυστικός γάμος του Αργύρη Πανταζάρα

Παντρεύτηκε ο Αργύρης Πανταζάρας

Παντρεύτηκε ο Αργύρης Πανταζάρας


Πηγή

Διαβάστε επίσης: