Σκεπάστηκε όλη η παραλία με ομπρέλες: Κακός χαμός από χιλιάδες κόσμου που πήγαν θάλασσα, δεν έμεινε κόκκος άμμου ελεύθερος

July 27, 2024

Σκεπάστηκε όλη η παραλία με ομπρέλες: Κακός χαμός από χιλιάδες κόσμου που πήγαν θάλασσα, δεν έμεινε κόκκος άμμου ελεύθερος


Διαφ.

Αμέτρητες οι ομπρέλες στην παραλία της Αλεξάνδρειας, από λουόμενους που αναζητούν μία όαση δροσιάς, εν μέσω καλοκαιριού.

Ειδικότερα, μπορεί η ζέστη να μην είναι αφόρητη στην Αίγυπτο, με τον υδράργυρο να κυμαίνεται στους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου, αλλά οι κάτοικοι ψάχνουν για δροσιά στην παραλία της πόλης.

Μία “θάλασσα” ομπρελών δίπλα στη θάλασσα

Ωστόσο, η θάλασσα χάθηκε από τις ομπρέλες, οι οποίες ήταν τοποθετημένες η μια πάνω στην άλλη, ενώ και μέσα στη θάλασσα οι εικόνες από τους λουόμενους είναι εξίσου ασφυκτικές.

Θύμισαν λίγο τις εικόνες από μεγάλα θαλάσσια πάρκα στην Κίνα, με τους ανθρώπους να είναι ο ένας πάνω στον άλλον.

Χιλιάδες ομπρέλες στην παραλία της Αλεξάνδρειας

Ομπρέλες στην παραλία της Αλεξάνδρειας

Αμέτρητες ομπρέλες στην παραλία της Αλεξάνδρειας

Αμέτρητες ομπρέλες στην παραλία της Αλεξάνδρειας

Έτρεχαν να σωθούν σε παραλία της Χαλκιδικής: Η στιγμή που ανεμοστρόβιλος «ξηλώνει» ομπρέλες και διαλύει τα πάντα σε μαγαζί

Ανεμοστρόβιλος που πέρασε από τη Χαλκιδική, ξήλωσε ομπρέλες σε beach bar, με το βίντεο ντοκουμέντο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, να προκαλεί σοκ.

Ειδικότερα, τη σφοδρότητα των ακραίων καιρικών φαινομένων, που έπληξαν προ ημερών τη Χαλκιδική, αποτυπώνει βίντεο ντοκουμέντο από την περιοχή Φούρκα.

Ανεμοστρόβιλος στη Χαλκιδική

Ανεμοστρόβιλος ξηλώνει ομπρέλες από beach bar

Κάμερα καταστήματος στο παραλιακό μέτωπο έχει καταγράψει την στιγμή που οι θυελλώδεις άνεμοι “χτυπούν” την περιοχή, με συνέπεια ομπρέλες του beach bar να ξηλώνονται και να παρασύρονται.

Το σημείο που καταγράφηκε το βίντεο βρίσκεται 6 χλμ. μακριά από το Ποσείδι, στο σημείο όπου 13χρονη έχασε τη ζωή της, μετά από χτύπημα κεραυνού.

Η σφοδρότητα του ανεμοστρόβιλου καταγράφηκε σε βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: