Ιωάννα Τούνη: Η επιστροφή στην Αθήνα και το αγαπημένο πια παιχνίδι του Πάρη στο σπίτι

July 27, 2024

Ιωάννα Τούνη: Η επιστροφή στην Αθήνα και το αγαπημένο πια παιχνίδι του Πάρη στο σπίτι


Διαφ.

Η Ιωάννα Τούνη γύρισε στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά της, και ο γιος της άρχισε αμέσως τις δουλειές στο σπίτι…. Ο Πάρης απολαμβάνει να πιάνει τη σκούπα και να παίζει, ενώ οι γονείς του ενθουσιάζονται βλέποντάς τον να καθαρίζει.

Ιωάννα Τούνη: Η επιστροφή στην Αθήνα

Το αγαπημένο παιχνίδι του Πάρη στο σπίτι

Ο μικρός απολαμβάνει τα παιχνίδια μαζί με τους γονείς του, έχοντας μια αδυναμία στην σκούπα καθώς μόλις την δει αναλαμβάνει δράση.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέγραψε αυτή τη στιγμή και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα υπέροχο βίντεο. Ο Πάρης, φυσικά, είναι ο κύριος πρωταγωνιστής και στο βίντεο αλλά και στο σπίτι.

Ιωάννα Τούνη: Tον “έδωσε” δημόσια τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Το αγόρι μου είναι σοβαρός φλώρος»

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν μία βραδινή έξοδο, χθες, Πέμπτη, αλλά σύντομη, καθώς ο παρουσιαστής πειράχτηκε από το ποτό.

Γιατί Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου επέστρεψαν πρόωρα σπίτι

Ειδικότερα, το ζευγάρι βγήκε να απολαύσει το ποτό του, αλλά η έξοδος ολοκληρώθηκε σύντομα, όπως αποκάλυψε η influncer σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Όπως υπογράμμισε η επιχειρηματίας «εγώ θα πω απλά ότι ήπιε 1,5 ποτό και έγινε χάλια» και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απάντησε «γιατί λες 1,5 ποτό; Τρία σφηνάκια ήπια και το ποτό μου. Το λες σαν να ακούγεται ότι είναι χάλια η βραδιά μας».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: