-14 κιλά σε 25 μέρες: Θεαματική αλλαγή για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου- Έτσι κατάφερε να επανέλθει μετά τη γέννα

July 27, 2024

-14 κιλά σε 25 μέρες: Θεαματική αλλαγή για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου- Έτσι κατάφερε να επανέλθει μετά τη γέννα


Διαφ.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία πρόσφατα απέκτησε το δεύτερο γιο της, συνεχίζει να μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της ως μητέρα μέσω των κοινωνικών της δικτύων. Στις 26 Ιουλίου, η παρουσιάστρια ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instagram, η οποία καταγράφει μια τρυφερή στιγμή από την επίσκεψή τους σε μια παιδική χαρά.

Στη φωτογραφία, φαίνεται ο μεγαλύτερος γιος της να απολαμβάνει την κούνια, στην οποία τον βοηθάει να κινείται η μητέρα του, κουνώντας τον με τα χέρια της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ολοφάνερα χαρούμενη και γελαστή, γεγονός που αποτυπώνεται ξεκάθαρα στην εικόνα. Όπως συνήθως, η παρουσιάστρια φροντίζει να προστατεύει την ιδιωτικότητα των παιδιών της, καλύπτοντας το πρόσωπο του γιου της με διακριτικότητα.

Δείτε την σχετική της ανάρτηση:

Πριν από λίγες ημέρες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, μοιράστηκε αναμνηστικές φωτογραφίες από την περίοδο που ανακάλυψε τη νέα της εγκυμοσύνη. Οι εικόνες αυτές αποκαλύπτουν την συναισθηματική της πορεία, καθώς η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, καλωσόρισαν τον δεύτερο γιο τους στις αρχές Ιουλίου.

Στην πρώτη φωτογραφία της ανάρτησης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κρατά το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, αποτυπώνοντας τη στιγμή της ανακάλυψης της ευτυχούς είδησης. Σε μια επόμενη εικόνα, η ίδια δείχνει το τεστ στον μεγαλύτερο γιο της, Βλάσση, ο οποίος ήρθε στη ζωή τον Ιανουάριο του 2023. Στο τελευταίο στιγμιότυπο της ανάρτησης, η παρουσιάστρια ποζάρει μπροστά από έναν καθρέφτη στο γυμναστήριο, καταγράφοντας την πορεία της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η λεζάντα της ανάρτησης ήταν απλή αλλά χαρακτηριστική, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να γράφει «Πώς ξεκίνησε», συνοψίζοντας την αρχή αυτής της νέας και σημαντικής φάσης στη ζωή της.

Τώρα, όσον αφορά την απώλεια των κιλών της εγκυμοσύνης, η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει επιλέξει την πρακτική του Pilates Reformer για την άσκησή της, μια μέθοδος που πραγματοποιείται σε ειδικό εξοπλισμό γνωστό ως «κρεβάτι Pilates». Αυτή η μορφή άσκησης θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματική για τη γραμμή του σώματος και την ήπια γυμναστική, καθώς προσφέρει στοχευμένες κινήσεις που βοηθούν στη βελτίωση της σωματικής διάπλασης και της ευλυγισίας.

Είναι αξιόλογο ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε καταφέρει να επανέλθει γρήγορα στα κιλά της μετά την πρώτη της εγκυμοσύνη, γεγονός που αναδεικνύει την αποτελεσματικότητα της ισορροπημένης διατροφής και της συστηματικής γυμναστικής που ακολουθεί. Υπολογίζεται ότι η ίδια στρατηγική προσέγγιση θα της επιτρέψει να επαναφέρει την φυσική της κατάσταση και μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, διασφαλίζοντας την ευημερία και την υγεία της με την ίδια επιτυχία.

«Καλό ταξίδι Γιάννη»: Θρήνος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός της με 1 φώτο της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχαιρετά τον Γιάννη Κρύο, βασικό στέλεχος της Acun Medya, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών. Με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια εξέφρασε τη θλίψη της για την απώλεια του φίλου και συνεργάτη της.

Θλίψη για τον Θάνατο του Γιάννη Κρύου

Ο Γιάννης Κρύος, γνωστός για τη συμβολή του ως executive producer στις παραγωγές του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι, όπως το Survivor και το My Style Rocks, έδωσε μάχη με τον καρκίνο αλλά δεν τα κατάφερε. Η απώλειά του έχει βυθίσει στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του.

Ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Καλό ταξίδι Γιάννη», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, συνοδεύοντας το μήνυμά της με μια φωτογραφία από τη χρονιά που συμμετείχε στο Survivor, τιμώντας τη μνήμη του Γιάννη Κρύου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: