Προκαλεί “πανικό” η Μάρα Ζαχαρέα: Η φώτο με μαγιό στην τεράστια βεράντα της πέτρινης βίλας της με θέα όλο το νησί

July 27, 2024

Προκαλεί “πανικό” η Μάρα Ζαχαρέα: Η φώτο με μαγιό στην τεράστια βεράντα της πέτρινης βίλας της με θέα όλο το νησί


Διαφ.

Η Μάρα Ζαχαρέα αποφάσισε να απομακρυνθεί από τον έντονο και απαιτητικό ρυθμό της ζωής στην Αθήνα και να περάσει το καλοκαίρι της σε μια πιο ήρεμη και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Η διάσημη δημοσιογράφος φαίνεται να εκμεταλλεύεται τις ήσυχες καλοκαιρινές ημέρες για να αποσυρθεί από την πίεση της καθημερινότητας και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Στην προσπάθεια αυτή, επέλεξε να ταξιδέψει στην αγαπημένη της Πάρο, όπου κατέχει μια εξοχική κατοικία μαζί με τον σύζυγό της, για να απολαύσει ποιοτικό χρόνο μαζί του και να χαρεί τις τρυφερές στιγμές που προσφέρει το νησί.

Η Μάρα Ζαχαρέα δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία από το ειδυλλιακό νησί των Κυκλάδων, στην οποία απεικονίζεται να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της στην όμορφη βεράντα του σπιτιού της. Για αυτήν την εμφάνιση, επέλεξε ένα διαχρονικό μαύρο ολόσωμο μαγιό, προσθέτοντας μία αίσθηση κομψότητας στην καλοκαιρινή της απόδραση.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

«Σαν 20χρονη»: Σούσουρο με την 59χρονη Μάρα Ζαχαρέα, πήγε θάλασσα με φωσφοριζέ μαγιό & μπαντάνα στα μαλλιά

Η Μάρα Ζαχαρέα, γνωστή δημοσιογράφος και διευθύντρια ειδήσεων του Star, μοιράστηκε μια φωτογραφία που μας βάζει σε καλοκαιρινή διάθεση και αυξάνει την ανυπομονησία μας για τις διακοπές.

Μάρα Ζαχαρέα: Η Ανάρτησή της

Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μάρα Ζαχαρέα ποζάρει αγναντεύοντας τη θάλασσα και τα καραβάκια. Η εικόνα της, ντυμένη με ένα neon μαγιό και μια πολύχρωμη μπαντάνα στα ξανθά μαλλιά της, αποπνέει χαλάρωση και καλοκαιρινή ανεμελιά. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η ίδια έγραψε: “Καραβάκια στο Αιγαίο”.

Δείτε τη Φωτογραφία:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: