«Καλό ταξίδι αγόρι μου»: Θρήνος για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός

July 27, 2024

«Καλό ταξίδι αγόρι μου»: Θρήνος για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός


Διαφ.

Στιγμές έντονης συναισθηματικής φόρτισης βιώνει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, καθώς έχει χάσει τον πιο πιστό τετράποδο φίλο του. Ο διακεκριμένος ηθοποιός προχώρησε σε μία βαθιά συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου αποκάλυψε τον θάνατο του αγαπημένου του γατούλη. Στην ανάρτηση, δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου κρατάει το γατάκι στην αγκαλιά του με ιδιαίτερη τρυφερότητα, συνοδευόμενη από τα λόγια: «Καλό ταξίδι αγόρι μου όμορφο».

Η ευαισθησία του Γεράσιμου Σκιαδαρέση για τα ζώα είναι ευρέως αναγνωρίσιμη, και η αγάπη του για τους τετράποδους φίλους του δεν είναι άγνωστη στους ακολούθους του, καθώς συχνά μοιράζεται στιγμές από τη ζωή του με αυτούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε αναρτήσεις που έκανε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης που φανερώνουν την αγάπη του για τα ζώα:

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Όταν έφυγε ο γιος μου, είπα ότι θα ξαναζήσω τον έρωτά μου με τη γυναίκα μου»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Μαμά-δες» θα βρεθεί καλεσμένος ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μιλάει για τη σχέση με τα παιδιά του, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έφυγαν από το σπίτι, αλλά και για τη σύζυγό του, Μπέσσυ Μάλφα.

«Με έπιασε ένας πανικός όταν έφυγε από το σπίτι και ο μικρός μου γιος, λέω “τώρα τι γίνεται;”. Μετά είπα ότι πρέπει να το δω από την θετική πλευρά και να νιώσω ξανά τον έρωτα με τη σύζυγό μου.

Μέχρι τώρα δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε τίποτα από αυτά που σκεφτόμουν, είτε γιατί τα παιδιά πηγαινοέρχονται, είτε γιατί οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν το έχουν επιτρέψει. Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα βρούμε αυτή τη δυνατότητα. Διαπίστωσα ότι και οι δύο θέλαμε πολύ να ξανανιώσουμε ότι είχαμε ζήσει στο παρελθόν και μου άρεσε πολύ αυτό. Είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα, γιατί προηγούνται τα παιδιά», εξομολογείται ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: