Πήρε αγκαλιά την κόρη του και πήδηξε: Δεκάδες χιλιάδες αντιδράσεις κάτω από το τελευταίο βίντεο του Σάκη Ρουβά

July 27, 2024

Πήρε αγκαλιά την κόρη του και πήδηξε: Δεκάδες χιλιάδες αντιδράσεις κάτω από το τελευταίο βίντεο του Σάκη Ρουβά


Διαφ.

Ο Σάκης Ρουβάς, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές του, περνά χρόνο με τη σύντροφό του, Κάτια Ζυγούλη, και τα τέσσερα παιδιά τους. Στη διάρκεια των διακοπών τους, ο τραγουδιστής μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά τους, καταγράφοντας τις βουτιές τους στη θάλασσα καθώς και τις βραδινές τους εξόδους.

Μέσα από ένα πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο TikTok το βράδυ της Παρασκευής, 26 Ιουλίου, ο Σάκης Ρουβάς καταγράφεται σε μια χαρούμενη στιγμή στο σκάφος που χρησιμοποιούν για τις εξορμήσεις τους σε κάποιο ελληνικό νησί. Στο βίντεο, ο τραγουδιστής βρίσκεται στην άκρη του σκάφους, κρατώντας στην αγκαλιά του μία από τις κόρες του και με τον γιο του δίπλα τους.

Με μία διάθεση γεμάτη χιούμορ, ο Σάκης Ρουβάς ακούγεται να λέει μερικά δευτερόλεπτα πριν πηδήξει στη θάλασσα τη φράση «γεια σου κόσμε», και αμέσως μετά πέφτει στο νερό. Η ενθουσιασμένη αντίδραση της κόρης του, Αριάδνης Ρουβά, η οποία εκφράζει τη χαρά της με μία χαρακτηριστική φωνή, προσθέτει μία ακόμα πινελιά στη διασκεδαστική στιγμή που απαθανατίζεται στο βίντεο.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

@sakisrouvas Having fun with my ???????? ❤️ #sakisrouvas #family #summer #diving #perfectyachts ♬ original sound – Sakis Rouvas

Πριν από μερικές ημέρες, η μεγαλύτερη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, Αναστασία, κατέγραψε και δημοσίευσε μία συγκινητική στιγμή των γονέων της, προσφέροντας στους διαδικτυακούς φίλους της μια γεύση από τις οικογενειακές τους διακοπές. Το ζευγάρι, απολαμβάνοντας την παραμονή του σε κάποιο ειδυλλιακό νησί, όπως αποκαλύπτει η ανάρτηση της Αναστασίας, εμφανίζεται σε μια τρυφερή σκηνή.

Η φωτογραφία, που αναρτήθηκε το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουλίου στον προσωπικό λογαριασμό της Αναστασίας στο Instagram, απαθανατίζει τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη σε μια στιγμή βαθιάς συναισθηματικής σύνδεσης. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, ο Σάκης Ρουβάς είναι εικονιζόμενος να χαρίζει ένα τρυφερό φιλί στην Κάτια Ζυγούλη, επιβεβαιώνοντας την αρμονία και την αγάπη που χαρακτηρίζει τη σχέση τους, ενώ οι όμορφες καλοκαιρινές συνθήκες προσφέρουν το ιδανικό σκηνικό για την οικογενειακή τους ευτυχία.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε ένα βίντεο μέσω του TikTok, αποκαλύπτοντας στιγμές από τις πρόσφατες καλοκαιρινές του διακοπές. Στο εν λόγω οπτικό υλικό, ο γνωστός τραγουδιστής απαθανατίζει τον εαυτό του ενώ απολαμβάνει τη θέα από το σκάφος στο οποίο ταξιδεύει. Στο βίντεο, ο Σάκης Ρουβάς εικονίζεται να βρίσκεται στην πρύμνη του σκάφους, απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα του τοπίου γύρω του, καθώς το πλοίο πλέει σε γαλήνια νερά. Έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Αυτή είναι η μαγεία της φύσης. Οι ήχοι της. Τα χρώματα της. Η γαλήνη της».

@sakisrouvas Αυτή είναι η μαγεία της φύσης. Οι ήχοι της. Τα χρώματα της. Η γαλήνη της. #blessed #sakisrouvas #relax #seaview #beautifulplace #perfectyachts ♬ snowfall – Øneheart & reidenshi

Αγνώριστος με μπουκλάκια και πουκάμισο Μάταλα: Έτσι ήταν ο “άγνωστος” Σάκης Ρουβάς σε πίστα της Κέρκυρας το 1991

Ο Σάκης Ρουβάς γεννήθηκε στο γραφικό Μαντούκι της Κέρκυρας. Οι γονείς του, Κωνσταντίνος Ρουβάς και Άννα-Μαρία Παναρέτου, εργάζονταν σκληρά για να υποστηρίξουν την οικογένειά τους. Ο πατέρας του δούλευε ως οδηγός ασθενοφόρου, ενώ η μητέρα του ήταν υπάλληλος στα Duty Free καταστήματα του αεροδρομίου της Κέρκυρας.

Όταν έγινε 18 ετών, ο Σάκης αποφάσισε να φύγει από την Κέρκυρα και να εγκατασταθεί στην Πάτρα. Εκεί ξεκίνησε την καριέρα του τραγουδώντας σε τοπικά κλαμπ, συλλόγους και ξενοδοχεία.

Σάκης Ρουβάς: Η Αρχή της Καριέρας του

Η τύχη του άλλαξε όταν τον ανακάλυψε τυχαία ο Ηλίας Ψινάκης στο κλαμπ “Εκάτη”. Ο Ψινάκης είδε το ταλέντο του Σάκη και του πρότεινε να συνεργαστούν, ανοίγοντας τον δρόμο για την καριέρα του στη μουσική βιομηχανία. Έτσι ξεκίνησε η πορεία του Σάκη Ρουβά στο ελληνικό τραγούδι, με την καθοδήγηση του Ηλία Ψινάκη.

Μια Αναδρομή στο Παρελθόν

Πρόσφατα, ο λογαριασμός του Instagram “Vintage Greece” μοιράστηκε μια φωτογραφία του Σάκη Ρουβά από τα πρώτα του βήματα στο κλαμπ “Εκάτη” στην Κέρκυρα. Η φωτογραφία είναι από το 1991 και τον δείχνει να εμφανίζεται μαζί με τους μουσικούς Στέλιο Λινάρα ή Μαχαίρα στο πιάνο, τον Γιώργο Χρυσοβιτσιάνο στην κιθάρα και τον Αντριανό στο σαξόφωνο και φλάουτο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: