Τσιγγάνικη Καταγωγή, πλαστικές επεμβάσεις, προκλητικές εμφανίσεις, ουσίες: Η εξομολόγηση της Πάολα για 1η φορά

July 29, 2024
Προέλευση από τσιγγάνους, πλαστικές επεμβάσεις, προκλητικές εμφανίσεις, κατανάλωση ουσιών: Η αποκάλυψη της Πάολα για πρώτη φορά.

Τσιγγάνικη Καταγωγή, πλαστικές επεμβάσεις, προκλητικές εμφανίσεις, ουσίες: Η εξομολόγηση της Πάολα για 1η φορά


Διαφ.

Η Πάολα, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να θίξει μια σειρά από προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα.

width=1278

Στην συνέντευξη που παραχώρησε, εξέφρασε τις απόψεις της σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών, ενώ αναφέρθηκε και στην επιλογή των τολμηρών ενδυμάτων που προτιμά για τις εμφανίσεις της στη σκηνή. Επίσης, δεν δίστασε να ανοίξει το κεφάλαιο των αισθητικών επεμβάσεων, αποκαλύπτοντας πληροφορίες για τις προσωπικές της επιλογές στον τομέα αυτό. Τέλος, η Πάολα μοιράστηκε με τους αναγνώστες εάν και κατά πόσο αναλαμβάνει οικιακές εργασίες, παρέχοντας μια ενδελεχή εικόνα της καθημερινής της ζωής και των επιλογών της.

Τα όσα ανάφερε:

Δεν έχω πάρει ναρκωτικά στη ζωή μου, αν και έχουν πει ότι επειδή έχω πολλή ενέργεια στην πίστα μπορεί να πίνω κάτι. Τι να τους πω; Δεν πειράζει, γιατί να τους χαλάσω άλλωστε το όνειρο; Τι να αποδείξω, ότι δεν είμαι ελέφαντας;, δήλωσε για το ζήτημα των ναρκωτικών ουσιών.

Και κατόπιν πρόσθεσε για τις στυλιστικές της επιλογές: Ανέκαθεν ντυνόμουν με λιλιπούτεια φορεματάκια, άλλωστε το επιτρέπει ο σωματότυπός μου. Δεν το έκανα ποτέ για να προκαλέσω τους άντρες. Στο μυαλό μου δεν υπήρχε ποτέ κάτι τέτοιο. Όπως και ότι δεν φλερτάρω ποτέ με πελάτη.

width=1200

Όσον αφορά τις δουλειές του σπιτιού, η Πάολα υποστηρίζει πως: Όχι μόνο ασχολούμαι με τις δουλειές του σπιτιού, αλλά είμαι και ψυχαναγκαστική. Το αγαπημένο μου καθαριστικό είναι το “χλωρινέξ”, κάνω τα πάντα μόνη μου και δεν είχα ποτέ γυναίκα. Δεν είμαι ανάπηρη, υποστήριξε.

Τέλος, το χειρότερο πράγμα που έχει γραφτεί για την ίδια στα μέσα ενημέρωσης είπε: Ειδικά για την μητέρα μου ήταν αυτό με τις πλαστικές και ότι είμαι μεγαλύτερη. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει… Όσο για εμένα, με είχε λυπήσει αυτό που λένε ότι τραγουδάω σκυλάδικα τραγούδια σε ανάλογα μαγαζιά.

“Έχεις εξευτελίσει, προσβάλει & διασύρει” Όλοι κράζουν την Πάολα, σάλος με το τραγούδι που είπε στα μπουζούκια

Η Πάολα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μία από τις τελευταίες της εμφανίσεις στην πίστα.

Η τραγουδίστρια Πάολα ερμήνευσε τους 7 νάνους σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου και στίχους Νίκου Καββαδία και έφερε βροχή από οργισμένα μηνύματα στο twitter.

Ο μουσικός Γιάννης Ψειμάδας έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook:

”Γιέ μου πού πας?μάνα θα πάω στα σκυλάδικα!” Πάολα εκστασιασμένη, αγριεμένη,με ανάλογο ντύσιμο σκυλάδικοπαρακμιακού μαγαζιού και ροκ φίρμας των 80’ς και “δώσσσσσε μαέστροοο!” τραγουδάει Καββαδία-Μικρούτσικο το κορυφαίο “οι 7 νάνοι στο S-S Cyrenia” της πετάνε λουλούδια και στην κορύφωση του ποιήματος τραγουδιού μια λουλουδού περιμένει υπομονετικά δίπλα της με το δίσκο γεμάτο λουλούδια να της τον αδειάσει (γιατί ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και ξοδεύει για να επιδεικνύεται άμα λάχει να ουμ). Να γελάσω η να μπήξω τις φωνές δεν ξέρω….

Στο twitter τα οργισμένα μηνύματα δεκάδες με κάποιους να κάνουν λόγο για… ασέβεια.

width=591

width=590

width=588

width=579

width=582


Πηγή

Διαβάστε επίσης: