Τούρκος σηκώθηκε να χορέψει ελληνικό βαρύ ζεϊμπέκικο και λίγο μετά έγινε η μεγάλη αποκάλυψη

July 29, 2024
Ένας Τούρκος σηκώθηκε να χορέψει ελληνικό ζεϊμπέκικο και σύντομα ακολούθησε η μεγάλη αποκάλυψη.

Τούρκος σηκώθηκε να χορέψει ελληνικό βαρύ ζεϊμπέκικο και λίγο μετά έγινε η μεγάλη αποκάλυψη


Διαφ.

Βαρύ ζεϊμπέκικο αποφάσισε να χορέψει ο Τούρκος ηθοποιός, Μπουράκ Οζτσιβίκ, τρελαίνοντας τις θαυμάστριες του.

Μπορεί η διάσημη τούρκικη δραματική σειρά Καρά Σεβντά να έχει ολοκληρωθεί στην ελληνική τηλεόραση, ωστόσο, ο γόης της τουρκικής τηλεόραση, που υποδύθηκε τον Κεμάλ, να συνεχίζει να τραβά όλα τα βλέμματα πάνω του.

Προς απογοήτευση των Ελληνίδων θαυμαστριών του, ο ηθοποιός χορεύει υπό τους ήχους τουρκικού άσματος και όχι ελληνικού και μάλιστα η εμφάνισή του είναι από το 2015.

Το

Μοντάζ το βαρύ ζεϊμπέκικο του Τούρκου ηθοποιού

Προφανώς, οι Ελληνίδες θαυμάστριές του θέλουν απεγνωσμένα να τον απολαύσουν να χορεύει για χάρη τους και έτσι προέκυψε αυτό το βίντεο, το οποίο πρόκειται για μοντάζ.

Γνήσιο αρσενικό ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: Χόρεψε λεβέντικο ζεϊμπέκικο με χρυσό παπούτσι & αποθεώθηκε από γυναίκες και άνδρες

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου χόρεψε ένα εντυπωσιακό ζεϊμπέκικο στον γάμο της αδελφής του, Ιωάννας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, 2 Ιουνίου.

width=1200

Ο γνωστός μουσικός εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό κοστούμι και χρυσά παπούτσια, εκπέμποντας αίσθηση χαράς και ευδαιμονίας.

width=622

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα Χαράκη στη Λεμεσό, σύμφωνα με το showbiz.cyprustimes.com, και αμέσως μετά ακολούθησε ένα λαμπερό πάρτι που διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου επέλεξε να χορέψει το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Ο ίδιος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου περιμένει με ανυπομονησία να καλωσορίσει σύντομα το πρώτο του παιδί με την Ιλάειρα Ζήση. Πρόσφατα, μάλιστα, αποκάλυψε τα ταραγμένα συναισθήματα που έζησε με τη σύντροφό του μέσα σε λίγες ημέρες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: