Άουτς, αυτό πόνεσε: Ο Μπισμπίκης κάνει αποτρίχωση σε πρόσωπο, αυτιά και ρουθούνια και το ανεβάζει live στο Instagram

July 31, 2024
Ωχ, αυτό έκανε κακό: Ο Μπισμπίκης κάνει αποτρίχωση σε πρόσωπο, αυτιά και ρουθούνια και το μεταδίδει ζωντανά στο Instagram.

Άουτς, αυτό πόνεσε: Ο Μπισμπίκης κάνει αποτρίχωση σε πρόσωπο, αυτιά και ρουθούνια και το ανεβάζει live στο Instagram


Διαφ.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται στην Αθήνα, για μερικές μέρες και πήγε στα Εξάρχεια, για να κάνει αποτρίχωση με κερί στο πρόσωπο.

Η διαφορετική ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη

Ειδικότερα, ο ηθοποιός, που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μοιράζεται με τους ακόλουθούς του φωτογραφίες από την καθημερινότητά του, αυτή τη φορά έδειξε πώς κάνει αποτρίχωση και φαινόταν αρκετά χαρούμενος και χαμογελαστός, χωρίς να δείχνει ότι πονάει.

Για αποτρίχωση ο Βασίλης Μπισμπίκης

Βασίλης

Παρόμοια ανάρτηση είχε κάνει στο instagram, πριν μήνες, όταν είχε πάει ξανά στον ίδιο κουρέα και έκανε αποτρίχωση στα αυτιά και τη μύτη και τη συνόδευσε με τη λεζάνταΡαούφ ο μάγος.

Βασίλης

Ο έρωτας τον “μεταμόρφωσε”: Ο Βασίλης Μπισμπίκης έμεινε “μισός”, προσέχει την υγεία του και είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει χάσει πολλά κιλά, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και είναι άλλος άνθρωπος.

Εμφανής η διαφορά του Βασίλη Μπισμπίκη στα κιλά

Στις πρόσφατες φωτογραφίες του, τόσο από τη μεγάλη συναυλία της Δέσποινας Βανδή, όσο και από την πρώτη καλοκαιρινή τους εξόρμηση στην Κρήτη, η αλλαγή είναι εμφανέστατη.

Φορώντας μαύρα ρούχα, όπως πάντα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης πόζαρε δίπλα στη Δέσποινα Βανδή και η διαφορά στα κιλά ήταν ολοφάνερη.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έμεινε μισός

Μισός

width=1496

width=1497

Μισός

width=1497

width=1494

Μισός

Όπως είχε υπογραμμίσει ο ηθοποιός δυστυχώς όχι, δεν φοβάμαι. Δεν έκοψα το κάπνισμα, αλλά καπνίζω πολύ λιγότερο, πίνω πολύ λιγότερο, ας πούμε ότι προσέχω. Δεν φοβήθηκα, ανακάλυψα ότι δεν φοβάμαι τον θάνατο μετά από αυτό το περιστατικό. Η ζωή που έκανα ήταν μέσα στις καταχρήσεις, από 0 ηλικία μέχρι και τώρα. Τον έχω πιέσει πολύ τον οργανισμό μου. Θα ήθελα να ξαναζήσω τη ζωή με λιγότερες απώλειες, γιατί έχασα πολλούς φίλους, αλλά η “αλητεία” που έζησα μου άρεσε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: