Θρήνος στην Κρήτη: Νεκρό 13χρονο κοριτσάκι που έκανε διακοπές με τους γονείς της, σκηνές αρχαίας τραγωδίας

July 31, 2024
Πένθος στην Κρήτη: Ένα 13χρονο κορίτσι που έκανε διακοπές με τους γονείς του, είναι νεκρό. Μια σκηνή αρχαίας τραγωδίας.

Θρήνος στην Κρήτη: Νεκρό 13χρονο κοριτσάκι που έκανε διακοπές με τους γονείς της, σκηνές αρχαίας τραγωδίας


Διαφ.

Θρήνος στην Κρήτη καθώς ένα 13χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τους γονείς της. Και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των θεράποντων ιατρών, το κορίτσι κατέληξε.

Θρήνος στην Κρήτη

Το νεαρό κορίτσι από το Ηνωμένο Βασίλειο απολάμβανε τις διακοπές του με τους γονείς του στη Χερσόνησο, αλλά χθες ένιωσε σοβαρή αδιαθεσία και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρουν διάφορες πηγές, το κορίτσι είχε από τη γέννησή του εγκεφαλική παράλυση.

Νέα οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό 2,5 ετών κοριτσάκι παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών

Ένα κοριτσάκι, μόλις 2,5 ετών, στη Θεσσαλονίκη, έφυγε από τη ζωή, κατά τη νοσηλεία του στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο, καθώς είχε νοσήσει από παρβοϊό.

Όπως αναφέρει το thestival, το άτυχο παιδί νοσηλεύτηκε αρχικά στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης και από εκεί κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Ιπποκράτειο, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 15 ημέρες, έως και χθες, Σάββατο, οπότε άφησε την τελευταία του πνοή.

Πέθανε

Το κοριτσάκι φέρεται να είχε και άλλα προβλήματα υγείας, εκτός από παμβοϊό

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το αδικοχαμένο παιδί είχε νοσήσει από παρβοϊό, ο οποίος του προκάλεσε μυοκαρδίτιδα, ενώ φέρεται να είχε βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό, καθώς αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα υγείας.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, το κοριτσάκι δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο ΕΟΔΥΥ προειδοποιεί όλους τους γονείς: Τι είναι ο παρβοϊός που κόστισε τη ζωή στο 3,5 ετών κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) συνιστά αυξημένη εγρήγορση για τη συσχέτιση περιστατικών μυοκαρδίτιδας στα παιδιά με τη λοίμωξη από τον παρβοϊό. Αυτή η σύσταση έρχεται μετά τον θάνατο ενός μικρού κοριτσιού 3,5 ετών στη Θεσσαλονίκη και την εμφάνιση συρροής περιστατικών παρβοϊού σε παιδικό σταθμό της πόλης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: