Δεν ήθελαν να το μάθει κανείς ακόμη αλλά τους είδαν: Μαθεύτηκαν τα νέα για Νίνο και Josephine και είναι πολύ… ευχάριστα

July 31, 2024
Δεν ήθελαν να διαρρεύσει ακόμη η πληροφορία, αλλά τους παρακολούθησαν: Έγινε γνωστό το νέο για τον Νίνο και την Josephine και είναι πολύ… ευχάριστο.

Δεν ήθελαν να το μάθει κανείς ακόμη αλλά τους είδαν: Μαθεύτηκαν τα νέα για Νίνο και Josephine και είναι πολύ… ευχάριστα


Διαφ.

Μετά την πρόσφατη κρίση που δοκίμασε τη σχέση τους, ο Νίνο Ξυπολιτάς και η Ζόζεφιν Γουέντελ αποφάσισαν να προσφέρουν μια νέα ευκαιρία στον έρωτά τους, ενισχύοντας τη δέσμευσή τους και επανενώνοντας τη ζωή τους κάτω από την ίδια στέγη.

width=1200

Μετά από μια σειρά προκλήσεων και δυσκολιών που πέρασαν, φαίνεται ότι το ζευγάρι έχει καταφέρει τελικά να βρει την πολυπόθητη ισορροπία στη σχέση του. Ο Νίνο και η Josephine απολαμβάνουν ένα καλοκαίρι γεμάτο ερωτισμό και ανανέωση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει η RealNews, ο Νίνο έχει πλέον μετακομίσει στο σπίτι της συντρόφου του, που βρίσκεται στα νότια προάστια, προκειμένου να συνεχίσουν τη ζωή τους μαζί και να ενισχύσουν τη σχέση τους σε έναν κοινό τόπο.

Ο χωρισμός δεν είναι λύση / η σχέση μας περνάει κρίση / Κι εμείς αντί να αγαπηθούμε / ψάχνουμε πόρτα για να βγούμε / Περνάμε αγάπη μου μια φάση και μη μου λες το έχουμε χάσει / Ανακωχή σε αυτό που ζούμε / βρήκα τον τρόπο να σωθούμε / Φίλα με, φίλα με και πες μου πως ταιριάζουμε / Φίλα με, φίλα με, καρδιά μου, σε χρειάζομαι.

width=1260

Με τους στίχους του νέου του τραγουδιού με τίτλο Φίλα με, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε υπό την αιγίδα της Heaven Music, ο Νίνο απευθύνεται όχι μόνο στο κοινό που έχει ήδη αγκαλιάσει το κομμάτι, αλλά και στην καρδιά της αγαπημένης του. Το τραγούδι ενσωματώνει την προσωπική του έκφραση και την αφοσίωσή του προς τη σύντροφό του, με την οποία διανύει μια θυελλώδη σχέση από τον Απρίλιο του 2023.

Παρά τις αναταραχές και τις προκλήσεις που έχουν συναντήσει στη σχέση τους, φαίνεται ότι ο έρωτάς τους παραμένει ισχυρός και ζωντανός. Ως αποτέλεσμα, το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο της σχέσης τους, αυτό της συγκατοίκησης. Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, με τις νέες κυκλοφορίες τραγουδιών και τις προγραμματισμένες συναυλίες τους, οι δύο καλλιτέχνες καταφέρνουν να αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο ο ένας στον άλλον στο διαμέρισμα της Josephine στη Γλυφάδα.

width=1390

Ενώ και οι δύο καλλιτέχνες μέχρι τώρα επέλεγαν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτό αρχίζει σταδιακά να αλλάζει. Ο Νίνο, στις αρχές Ιουλίου, ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία με τη σύντροφό του σε μια παραλία, όπου εμφανίζονται φορώντας μόνο μαγιό και κάνοντας αστείες γκριμάτσες. Η φωτογραφία αυτή αναδημοσιεύθηκε από την Josephine στον δικό της λογαριασμό, ενισχύοντας τη δημόσια παρουσία της σχέσης τους. Την περασμένη Δευτέρα, η Josephine γιόρτασε τα 33α γενέθλιά της, με τον Νίνο να της οργανώνει μια ρομαντική έκπληξη.

width=800

Η Josephine, για τη σειρά αυτή των εορτών, αφιερώνει την τελευταία της επιτυχία με τίτλο Νούμερο 1, που κυκλοφορεί από την Panik Records, στον αγαπημένο της. Μετά την ολοκλήρωση των συναυλιών της με τον Αντώνη Ρέμο στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, η τραγουδίστρια συνεχίζει την περιοδεία της σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Στη διάρκεια της περιοδείας της, με τίτλο Τα καλά κορίτσια 2024, η οποία είναι εμπνευσμένη από το επιτυχημένο και πλατινένιο άλμπουμ Τα καλά κορίτσια, συνοδεύεται από τον Φειδία και τον Σωτήρη. Αυτές τις ημέρες, η Josephine βρίσκεται στην Κατερίνη και προγραμματίζει εμφανίσεις σε Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία και Κύπρο, πριν την αναχώρησή της για την Αυστραλία στα μέσα Νοεμβρίου.

Ποιος χωρισμός; Τρισευτυχισμένοι Νίνο & Ζόζεφιν, έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους- Κυκλοφόρησαν τα ευχάριστα

Στην καλύτερη φάση της σχέσης τους φαίνεται πως είναι ο Νίνο με τη Ζόζεφιν, αφού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη για την Reallife, το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα και συγκατοικεί.

Όπως όλα δείχνουν, ο γνωστός τραγουδιστής έχει μετακομίσει στο διαμέρισμα που έχει η Ζόζεφιν στη Γλυφάδα, ώστε να μπορούν να βλέπουν περισσότερο ο ένας τον άλλο, παρά τις απαιτητικές επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, που περιορίζουν το χρόνο τους.

Δεν κυκλοφορεί ούτε μία φωτογραφία της από πριν: Η πλαστική που έχει κάνει στο πρόσωπο η Ζόζεφιν και η αποκάλυψη

Η Ζόζεφιν αποκάλυψε ότι έχει κάνει αισθητική επέμβαση όταν ήταν 17 ετών.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ, αναφέροντας ότι κατα το παρελθόν είχε αρκετές ανασφάλειες, ότι προχώρησε σε αισθητική επέμβαση στα 17 της χρόνια αλλά και στο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί τώρα.

Στην αρχή, ανέφερε σχετικά με το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί: Όποτε με σταματάει κόσμος στον δρόμο, μου λέει με σιγουριά “είσαι όλη μέρα στο γυμναστήριο”. Πλέον, έχω πει ότι επειδή δεν θέλω να τους το χαλάω, θα λέω ότι πηγαίνω. Τα τελευταία χρόνια, καθώς αυτή η δουλειά δεν έχει ωράρια, δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο, ώστε να πηγαίνω όσο συχνά θέλω στο γυμναστήριο. Αλλά με τις τόσες πολλές πρόβες που κάνω με τους χορευτές στη σκηνή, μπορεί να με κρατήσουν και οκτώ ώρες, πιστεύω ότι είναι αρκετό για να είναι το σώμα μου σε φόρμα. Φροντίζω όμως, να τρώω υγιεινά. Πίνω πολύ νερό και προσπαθώ να κοιμάμαι καλά, ιδανικά για ένα οκτάωρο. Συνήθως κοιμάμαι πέντε με έξι ώρες.

width=1360

H τραγουδίστρια ομολόγησε ότι δεν ένιωθε πάντα όμορφα με το σώμα της. Σε μικρότερη ηλικία, έχω περάσει περιόδους που δεν μου άρεσε τίποτα ή που είχα ανασφάλεια. Είμαι όμως, ένα κορίτσι που όταν ανεβαίνει πάνω στη σκηνή δεν υποδύεται κάποια άλλη. Αν καταφέρεις αυτό που παρουσιάζεις να είναι όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτό που είσαι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν διαφέρω από αυτό που βλέπει ο κόσμος στις live εμφανίσεις μου. Είμαι η ίδια και αυτό μου δίνει ηρεμία. 

Η πλαστική επέμβαση

Τέλος, μίλησε για την αισθητική επέμβαση που υποβλήθηκε στη μύτη της πριν ξεκινήσει την καριέρα της στο τραγούδι.Αυτό το έκανα στα 17 μου, πριν ξεκινήσω το τραγούδι. Ήθελα να τη διορθώσω και νιώθω ότι έκανα καλά. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, είπε κλείνοντας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: