Τα ‘χασε σε συναυλία η Βανδή, μόλις είδαν την κοιλιά της…: «Είσαι 9 μηνών έγκυος; Εδώ θα γεννήσεις, στο τελευταίο τραγούδι»

August 3, 2024
Η Βανδή έχασε τα λόγια της στη συναυλία, όταν είδαν την κοιλιά της…: Έχεις 9 μήνες εγκυμοσύνης; Εδώ θα γεννήσεις, στο τελευταίο τραγούδι.

Τα χασε σε συναυλία η Βανδή, μόλις είδαν την κοιλιά της…: Είσαι 9 μηνών έγκυος; Εδώ θα γεννήσεις, στο τελευταίο τραγούδι


Διαφ.

Η Δέσποινα Βανδή πραγματοποίησε μια αξέχαστη συναυλία στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα, όπου ένα απρόσμενο γεγονός την άφησε έκπληκτη.

Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της μεγάλης επιτυχίας “Κατάλληλες προϋποθέσεις”, η τραγουδίστρια κατέβηκε από τη σκηνή και πλησίασε το κοινό, όπου είχε ένα διάλογο με έναν 37χρονο άνδρα και τη σύζυγό του Στέλλα, η οποία ήταν έγκυος.

width=566

Δέσποινα Βανδή: Έκπληξη με Εγκυμονούσα στο Κοινό

Απευθυνόμενη στον 37χρονο, η Δέσποινα Βανδή σχολίασε με χιούμορ: 37 εντάξει, παλεύεται. Εγώ φέρνω λίγο σαν 47… Λάζαρε, αφού το ξέρουμε σ’ αρέσω και μ’ αρέσεις….. Στη συνέχεια, μίλησε στην εγκυμονούσα Στέλλα, λέγοντας: Εννιά είναι; Εδώ θα γεννήσεις, στο τελευταίο τραγούδι και άγγιξε την κοιλίτσα της.

Δείτε το Βίντεο:

Ο Βασίλης Μπισμπίκης Στο Πλευρό της Δέσποινας Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Δέσποινας Βανδή, δεν έλειψε από τη συναυλία. Οι δυο τους είναι αχώριστοι, και ο ηθοποιός, εκμεταλλευόμενος το καλοκαίρι και την απουσία επαγγελματικών υποχρεώσεων, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της. Διακριτικά παρακολουθεί τις εμφανίσεις της, στηρίζοντάς την σε κάθε της βήμα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: