Δεν υπάρχει η τραγωδία που χτύπησε ζευγάρι στην Πάτρα: Νεκροί και οι δύο την ίδια μέρα με λίγες ώρες διαφορά

August 3, 2024
Τραγωδία στην Πάτρα: Ένα ζευγάρι χτυπήθηκε από τη μοίρα, με τους δύο συντρόφους να πεθαίνουν την ίδια μέρα με λίγες ώρες διαφορά.

Δεν υπάρχει η τραγωδία που χτύπησε ζευγάρι στην Πάτρα: Νεκροί και οι δύο την ίδια μέρα με λίγες ώρες διαφορά


Διαφ.

Διπλό πένθος βυθίζει την οικογένεια Αντωνοπούλου στην Πάτρα, μετά τον ξαφνικό θάνατο του ζευγαριού Κωνσταντίνου και Μαρίας Αντωνοπούλου, που έφυγαν από τη ζωή με διαφορά λίγων ωρών. Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο!

Απώλεια Ανδρόγυνου με Διαφορά Λίγων Ωρών

Ο Αιφνίδιος Θάνατος της Μαρίας Αντωνοπούλου

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πελοπόννησος, η Μαρία Αντωνοπούλου, 65 ετών, απεβίωσε αιφνιδίως την Πέμπτη. Βρισκόταν στο σπίτι της όταν ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε.

Ο Θάνατος του Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου

Το ίδιο βράδυ, ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, 69 ετών, έφυγε επίσης από τη ζωή, αγνοώντας το ξαφνικό φευγιό της συζύγου του. Ο Κωνσταντίνος νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών Ο Άγιος Ανδρέας.

width=1560

Η είδηση του διπλού θανάτου συγκλόνισε τα αδέλφια, τους συγγενείς και όλους όσους γνώριζαν το ζευγάρι Αντωνοπούλου, που έζησαν μαζί και έφυγαν μαζί από τη ζωή, αφήνοντας πίσω τους βαθιά θλίψη.

Το Τελευταίο Αντίο

Η κηδεία του ζεύγους θα τελεστεί το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι, από τον ιερό ναό Αγίου Μηνά στο Β’ Κοιμητήριο Πατρών. Οι συγγενείς και οι φίλοι θα συγκεντρωθούν για να αποχαιρετήσουν το αγαπημένο ζευγάρι, που παραμένει ενωμένο και μετά τον θάνατο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: