Ξανά μαζί: Ευτυχισμένη η Άντζελα Δημητρίου αγκαλιά με την εγγονή της – Η φωτο με την κόρη & τον γαμπρό της

August 4, 2024
Ενας ευτυχισμένος στιγμιότυπος για την Άντζελα Δημητρίου: Αγκαλιά με την εγγονή της και τον γαμπρό της – Δείτε την τρυφερή φωτογραφία!

Ξανά μαζί: Ευτυχισμένη η Άντζελα Δημητρίου αγκαλιά με την εγγονή της – Η φωτο με την κόρη & τον γαμπρό της


Διαφ.

Η σημερινή ημέρα ήταν πολύ ιδιαίτερη για την Όλγα Κιουρτσάκη και τον σύζυγό της, Φώτη Λόση, καθώς η κόρη τους γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια!

Αν και η χρονιά αυτή περιλάμβανε αρκετές προκλήσεις για την οικογένεια, με μια μικρή ρήξη στη σχέση τους με την Άντζελα Δημητρίου, οι δύο γυναίκες έχουν πλέον αφήσει πίσω τους τις δύσκολες στιγμές και συνεχίζουν αγαπημένες.

Η Επανένωση της Οικογένειας της Άντζελας Δημητρίου

Η Άντζελα Δημητρίου ήταν παρούσα στο πάρτι που οργάνωσε η κόρη της για να γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια της μικρής Μιχαέλας-Αγγελικής. Το απόγευμα της Παρασκευής, 2 Αυγούστου, η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών με την εγγονή της, εκφράζοντας τη χαρά και την αγάπη της.

Η Ανάρτηση της:

Η Άντζελα Δημητρίου φωτογραφήθηκε με την εγγονή της στην αγκαλιά, και επίσης μοιράστηκε μια φωτογραφία του ζευγαριού με τη μικρή.

Πριν από 1 χρόνο τέτοια μέρα ανυπομονούσα να σε γνωρίσω πριγκίπισσά μου!!!Να θυμάσαι ότι η γιαγιά σου είναι εδώ, να σε θαυμάζει… να σε κακομαθαίνει… να σε λατρεύει… και να σε νοιάζεται για πάντα!!! Η γιαγιά σου, Αγγελική. Παιδιά μου να είστε γεροί και δυνατοί, να την καμαρώνετε και να την μεγαλώνετε με απέραντη αγάπη, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Άντζελα Δημητρίου.

Δείτε τις Φωτογραφίες:

width=816 width=820 width=816 width=814


Πηγή

Διαβάστε επίσης: