Σάκης Ρουβάς: Το βίντεо με τον αδελφό του, Απόστολο Ρουβά και οι εuχές για το νέο του εγχείρημα

August 4, 2024
Σάκης Ρουβάς και Απόστολος Ρουβάς εμφανίζονται μαζί σε ένα βίντεο, αναφέροντας σχετικά με τα σχέδια για το νέο τους εγχείρημα.

Σάκης Ρουβάς: Το βίντεо με τον αδελφό του, Απόστολο Ρουβά και οι εuχές για το νέο του εγχείρημα


Διαφ.

Ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να μην έχει πολύ ελεύθερο χρόνο στην καθημερινότητά του, ωστόσο πάντα φροντίζει να αφιερώνει χρόνο στην οικογένειά του.

Αυτό έκανε και πριν από λίγες ημέρες ο τραγουδιστής, ο οποίος σε ένα διάλειμμα από τις καλοκαιρινές του διακοπές βρέθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Ηλιούπολη όπου ο αδελφός του, Απόστολος Ρουβάς άνοιξε μια δική τη επιχείρηση.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός chef άνοιξε μια πιτσαρία και ο Σάκης Ρουβάς πήγε να τον επισκεφθεί, να δοκιμάσει τα πιάτα του ευχηθεί καλές δουλειές στο νέο του εγχείρημα.

Ο διάσημος καλλιτέχνης δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα από τη συνάντηση με τον αδελφό του, ο οποίος όπως θα δεις, βρίσκεται μέσα στην κουζίνα και ετοιμάζει τις πίτσες του.

Δείτε το βίντεο:

@sakisrouvas

Σαν κάπως να μου άνοιξε η όρεξη ???? New spot in town ???? @pizzarte_streetfood ???? Καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα @apostolosrouvas ❤️ #sakisrouvas #apostolosrouvas #italianfood #ilioupoli

♬ Che La Luna – Louis Prima

 



Πηγή

Διαβάστε επίσης: