Τούνη: «Θα κάνω μπλοκ όποια μου πει ότι είμαι κακιά μαμά που χαίρομαι που αφήνω το μωρό για να πάω 2ήμερο με φίλες»

August 5, 2024
Θα αποκλείσω οποιονδήποτε μου πει ότι είμαι κακιά μαμά επειδή χαίρομαι που αφήνω το μωρό για να πάω για δύο μέρες με τις φίλες μου.

Τούνη: Θα κάνω μπλοκ όποια μου πει ότι είμαι κακιά μαμά που χαίρομαι που αφήνω το μωρό για να πάω 2ήμερο με φίλες


Διαφ.

Η Ιωάννα Τούνη λίγες εβδομάδες μετά τις διακοπές της στη Μύκονο, ετοιμάζεται να βρεθεί ξανά στο νησί των ανέμων, αφήνοντας για λίγο πίσω τον γιο της, Πάρη.

Όπως αναφέρει η γνωστή influencer στο νέο της βίντεο, σκοπός της είναι να ξεκουραστεί για λίγο ψυχολογικά αλλά και να διασκεδάσει στα μπαρ του νησιού.

Sorry Πάρη! Πρώτη φορά που θα πάω διακοπές που δεν είναι για δουλειά και δεν έχουν και μωρό μαζί. Θα ξεκουραστώ ψυχολογικά δηλαδή γιατί εννοείται θα βγούμε, θα παρτάρουμε, θα το ζήσουμε στα άκρα. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σου, Ετοιμάζομαι για Μύκονο, αναφέρει στο βίντεο η Ιωάννα Τούνη.

Ενώ επισημαίνει: Αν τολμήσει καμία να μου πει ότι είμαι κακιά μαμά που χαίρομαι που θα αφήσω το μωρό στον μπαμπά του για να πάω διήμερο με φίλες, θα την κάνω μπλοκ, γράφει κάτω στο βίντεο η Ιωάννα Τούνη.

Νιώθω λίγο φαλακρή…: Η Ιωάννα Τούνη πέταξε τα extenstion και δείχνει πρώτη φορά τα πραγματικά “λίγοστά” μαλλιά της

H Ιωάννα Τούνη έκανε μία αλλαγή στα μαλλιά της, καθώς αποχωρίστηκε τα extensions και μας δείχνει πιο είναι το πραγματικό μήκος που έχουν.

Η Ιωάννα Τούνη έβγαλε τα extensions

Ειδικότερα, η influencer πήγε στο κομμωτήριο και έβγαλε τα extensions, που είχε εδώ και αρκετό καιρό και ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με την εντυπωσιακή αλλαγή.

Ιωάννα

Το πραγματικό μήκος των μαλλιών της Ιωάννας Τούνη

Όπως υπογράμμισε η επιχειρηματίας για πείτε. Πολύ περίεργη νιώθω. Ωραία είναι. Αυτά είναι τα φυσικά μου μαλλιά μου. Μετά από τη μαλλούμπα που έφυγε νιώθω λίγο φαλακρή, αλλά η αλήθεια είναι αρκετό μαλλί. Μην τρελαθούμε κιόλας. Οπότε θα το συνηθίσω. Ας κάνουμε λίγο hype στον εαυτό μου. Τέλειο! Πάρα πολύ μου πάει. Sexy πεθαίνω. Το λέω για να το ακούω και να το εμπεδώνω.

Έβγαλε μακιγιάζ–εξτέ, έμεινε με τα δικά της μαλλιά & κλείνει στόματα: Έτσι είvαι χωρίς περούκα η Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου έκανε μια καλοκαιρινή ανανέωση, αφαιρώντας τις τρέσες και τα extensions της, και μας παρουσίασε τα φυσικά της μαλλιά.

Η παρουσιάστρια του Breakfast@Star απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά της μετά από μια απαιτητική τηλεοπτική σεζόν.

Το φυσικό λουκ που την αναδεικνύει

Η Ελένη επανήλθε στα φυσικά της μαλλιά, τα οποία δεν διαφέρουν πολύ από αυτά που βλέπαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στην τηλεόραση.

Τα μαλλιά της είναι μακριά, κομμένα σε φιλαριστό στιλ, και η μόνη φροντίδα που έκανε ήταν μια θεραπεία κερατίνης, για να μην χρειάζεται να τα στεγνώνει με πιστολάκι.

Δείτε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα

width=999


Πηγή

Διαβάστε επίσης: