“Ανάβει φωτιές” με το κόκκινο μπικίνι της: H Σίσσυ Χρηστίδου μαγνητίζει τα βλέμματα με το καλλίγραμμο σώμα της

August 6, 2024
Η Σίσσυ Χρηστίδου προκαλεί φωτιές με το κόκκινο μπικίνι της, μαγνητίζοντας τα βλέμματα με το καλλίγραμμο σώμα της.

Ανάβει φωτιές με το κόκκινο μπικίνι της: H Σίσσυ Χρηστίδου μαγνητίζει τα βλέμματα με το καλλίγραμμο σώμα της


Διαφ.

Η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει τις διακοπές της στα Χανιά, με τον κουμπάρο και συνεργάτη της, Παύλο Σταματόπουλο, φορώντας το μπικίνι της, μετά την επιστροφή της από το Χόλιγουντ.

Με κόκκινο μπικίνι η Σίσσυ Χρηστίδου

Φορώντας κόκκινο μπικίνι, η Σίσσυ Χρηστίδου βούτηξε στην πισίνα του ξενοδοχείου, που διαμένει με την παρέα της και μοιράστηκε φωτογραφίες με τους ακόλουθούς της στο instagram.

Σίσσυ

width=650

Σε μια ακόμη ανάρτησή της, η παρουσιάστρια του Mega βρέθηκε στην παραλία στα Χανιά, για να δει το ηλιοβασίλεμα και συνοδεύει το βίντεο της με το νέο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι Αχ Θάλασσα.

Οι αναρτήσεις της Σίσσυς Χρηστίδου

Έκανε 1 κίνηση, τον συγχώρησε για όλα: Νέα αρχή για Σίσσυ Χρηστίδου–Θοδωρή Μαραντίνη 5 χρόνια μετά το διαζύγιο

Με αφορμή την ανακοίνωση των φετινών βραβείων Mad, που θα μεταδοθούν απόψε το βράδυ 7 Ιουλίου από τη συχνότητα του Mega, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια αναφορά στη μπάντα του πρώην συζύγου της, Θοδωρή Μαραντίνη.

width=1200

Ειδικότερα, όταν η Σίσσυ Χρηστίδου πληροφορήθηκε ότι η κατηγορία για την καλύτερη μπάντα αφαιρέθηκε από τα βραβεία, επειδή προηγουμένως αυτή απονεμόταν συνήθως στο συγκρότημα του Χρήστου Μάστορα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της.

Τα όσα ανέφερε:

Υπάρχουν και άλλα γκρουπ, οι Onirama, οι Alcatrash…Υπάρχουν! Μην κοιτάς που δεν τους παίζουν οι εκπομπές μας, είπε η Σίσσυ Χρηστίδου γελώντας και πρόσθεσε: Δεν έχει άλλες μπάντες ρε παιδιά; Εμείς έχουμε μετά την μπάντα του Ίαν Στρατή. Να αφαιρεθεί όλη η κατηγορία; Δεν συμφωνώ. Καλά θα ανακατευτώ τώρα εγώ; Τι με νοιάζει….


Πηγή

Διαβάστε επίσης: