Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Έγινες άγγελος, ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα σου»

August 6, 2024
Η Ιωάννα Μαλέσκου περνά δύσκολες στιγμές: Έγινες άγγελος, ας αναπαυθεί η ψυχή σου, Θεέ.

Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Μαλέσκου: Έγινες άγγελος, ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα σου


Διαφ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου περνάει δύσκολες ώρες, καθώς “έχασε” τη σκυλίτσα της, με την οποία ήταν κάθε μέρα μαζί, επί σειρά ετών, ακόμη και στις εκπομπές της.

Η παρουσιάστρια θέλησε να αποχαιρετήσει τη σκυλίτσα της με ένα πολύ συγκινητικό βίντεο στο instagram, από διάφορες στιγμές τους, το οποίο συνόδευσε με ένα εξίσου συγκινητικό κείμενο.

Η

Συντετριμμένη η Ιωάννα Μαλέσκου

Όπως υπογράμμισε Balloo. Η μεγάλη μου αγάπη. Μια ευγενική, αγνή, διακριτική ψυχούλα. Πόσες αναμνήσεις… Σε όλα, μαζί. Έφυγες και μαζί σου πήρες για πάντα κομμάτι της καρδιάς μου. Προσπαθώ να βρω λόγια, μα δυσκολεύομαι. Κοιμήθηκες ήσυχα. Μα εγώ ακόμα δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Έγινες άγγελος. Σε ευχαριστώ για όλα. Ξέρεις εσύ. Και μια συγγνώμη. Ξέρω εγώ.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

Το ωραιότερο κορμί της Ελλάδας: Η Ιωάννα Μαλέσκου αναδύθηκε από την πισίνα με το μπικίνι της και το Instagram παραληρεί

Η Ιωάννα Μαλέσκου κάνει διακοπές στην Ερέτρια της Εύβοιας, με την οικογένειά της, μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, φορώντας το μαγιό της και αναδεικνύοντας την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με το μαγιό της

Σε ανάρτησή της στο Instagram, δημοσίευσε σειρά φωτογραφιών της με μαύρο μπικίνι από την πισίνα του ξενοδοχείου, όπου διαμένει, ενώ σε ένα στιγμιότυπο φαίνεται και η κόρη της ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι, της οποίας το κεφάλι καλύπτει ένα μεγάλο καπέλο.

Μάλιστα, συνοδεύει τις φωτογραφίες με τη λεζάντα Έτοιμη για βραβείο Pool-ιτζερ.

Η

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: