Η πρώτη φωτογραφία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τον σύντροφό της λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

August 6, 2024
Μετά από λίγες ημέρες από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύντροφό της.

Η πρώτη φωτογραφία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τον σύντροφό της λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης


Διαφ.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, που πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ίο, μαζί με τον σύντροφό της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor και του My style rocks ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία κρατάει το χέρι του συντρόφου της, κατά τη διάρκεια εξόδου τους για φαγητό, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Ευρυδίκη

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με τον σύντροφό της ετοιμάζουν γάμο και βάφτιση μαζί

Την Τρίτη 30 Ιουλίου, ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης υπογράμμισε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Summer’s Cool”, πως το ζευγάρι ετοιμάζει γάμο και βάπτιση μαζί, όταν με το καλό γεννηθεί το παιδί τους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο σύντροφός της δεν επιθυμεί να εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας και το μόνο που είναι γνωστό για την ταυτότητά του είναι πως διατηρεί επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα.

Με πανάκριβο μονόπετρο & 8.000€ στην τσέπη: Παντρεύεται η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά το τέλος της φιλίας με την Ελευθερίου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μίλησε σήμερα στην εκπομπή Breakfast@Star.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως σύντομα θα τη δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς ήδη έχει πάρει το μονόπετρο ενώ αναφέρθηκε και στο unfollow που έκανε την Ελευθερία Ελευθερίου.

Η μεγαλύτερη κατινιά που έχω κάνει είναι να ψάξω το κινητό του αγαπημένου μου. Όταν ψάχνεις, κάτι βρίσκεις. Το ακριβότερο δώρο που έχω δεχθεί είναι το μονόπετρο που φοράω, θα έχουμε ευχάριστα!

width=760

Στη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα εύχομαι βίον ανθόσπαρτον. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, δεν θα στήριζα κάποιες γυναίκες, θα απείχα. Κάνω συνέχεια unfollow, το τελευταίο που έκανα ήταν στην Ελευθερία Ελευθερίου… πρώτα είδα οτι με έκανε εκείνη και μετά εγώ, είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Και συνέχισε: Κάνω το καλύτερο κρεβάτι, εννοώ ότι το στρώνω πολύ ωραία. Με πήραν για το I’ m celebrity get me out of here, τα λεφτά είναι 8.000 ευρώ την εβδομάδα. Τα υπολόγισα για ένα μήνα και δεν θα έβγαζα πολλά και το άφησα. Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: