Έκανε… come back: Επέστρεψε στα social media ο Πέτρος Φιλιππίδης – Αυτή είναι η 1η ανάρτηση μετά τις καταγγελίες

August 7, 2024
Ο Πέτρος Φιλιππίδης επανήλθε στα social media – Αυτή είναι η πρώτη ανάρτησή του μετά τις καταγγελίες.

Έκανε… come back: Επέστρεψε στα social media ο Πέτρος Φιλιππίδης – Αυτή είναι η 1η ανάρτηση μετά τις καταγγελίες


Διαφ.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης επέστρεψε στα social media μετά από πάρα πολύ καιρό. Ανέβασε ένα insta story στον προσωπικό του λογαριασμό το απόγευμα της Τρίτης 6 Αυγούστου.

Ο γνωστός ηθοποιός, μετά από πάρα πολύ καιρό αποχής, έκανε ένα στόρι, στο οποίο είδαμε τον ίδιο σε μια θεατρική παράσταση.

Το link που έβαλε στο στόρι του, οδηγούσε σε ένα βίντεο στο Youtube όπου υπάρχει απόσπασμα από την ίδια παράσταση.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό είχε κάνει τις πρώτες του δηλώσεις και στις τηλεοπτικές κάμερες, μετά τον ντόρο γύρω από το όνομά του.

Ήρθα να σας πω μια καλημέρα. Θα τα πούμε όλα όταν τελειώσει η υπόθεση, είχε πει ο ίδιος μεταξύ άλλων και είχε συνεχίσει: Έχω συνηγόρους τους Δημητρακόπουλο και Πακιρτζίδου αλλά έχουν δικαστήρια και δεν είναι εδώ.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram παρακάτω:

width=573

Πετσί & κόκαλο, με μούσι μισό μέτρο: Έγινε θέαμα ο Πέτρος Φιλιππίδης & έτρεχε να κρυφτεί απ’τις κάμερες

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου παραμένουν αχώριστοι, παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του για έναν βιασμό, για τον οποίο αθωώθηκε και δύο απόπειρες βιασμού, για τους οποίους καταδικάστηκε.

Η νέα εικόνα του Πέτρου Φιλιππίδη

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” εντόπισε το ζευγάρι και το απαθανάτισε, με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, ο οποίος αντιμετωπίζει και κάποια προβλήματα υγείας, να είναι φανερά αδυνατισμένος, ενώ κυκλοφορεί με μαύρα γυαλιά και καπέλο.

Ο ηθοποιός έχει ξεκινήσει και πάλι να εργάζεται, καθώς ασχολείται με τις μεταφράσεις.

Αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης

Η δημοσιογράφος της εκπομπής προσπάθησε να αποσπάσει μια δήλωση, ωστόσο, ούτε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, αλλά ούτε η Ελπίδα Νίνου θέλησαν να μιλήσουν στην κάμερα.

Η μοναδική περίπτωση να γυρίσει στη φυλακή: Σε αναμμένα κάρβουνα ο Πέτρος Φιλιππίδης, έφτασε η μέρα που “έτρεμε”

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κάθεται σε “αναμμένα κάρβουνα”, αφού σε έναν μήνα ακριβώς, στις 3 Ιουνίου, ξεκινά το εφετείο για τις δύο υποθέσεις απόπειρας βιασμού, για τις οποίες είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 8 χρόνια κάθειρξη.

Όσον αφορά την τρίτη κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε αθωωθεί ομόφωνα, οπότε δε θα ξαναδικαστεί σε δεύτερο βαθμό.

Όπως είχε υπογραμμίσει η εισαγγελέας της έδρας, Στέλλα Στόγια, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης βγήκε από την φυλακή της Τρίπολης έναν χρόνο μετά την προφυλάκισή του ο κατηγορούμενος δραστηριοποιούνταν στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο χώρος αυτός δεν είναι φιλικός προς τον κατηγορούμενο πλέον. Η επιβολή περιοριστικών όρων είναι επαρκής και ικανή να εξασφαλίσει την παρουσία του στο δικαστήριο και να τον αποτρέψει από άλλες πράξεις.

Ο φόβος του Πέτρου Φιλιππίδη μην μπει φυλακή

Το εφετείο αναμένεται να κρίνει αν ο ηθοποιός είναι αθώος για τις δύο κατηγορίες απόπειρας βιασμού, το 2010 και το 2014 ή θα επικυρώσει την καταδίκη του σε 8 χρόνια κάθειρξης κατά συγχώνευση για τις δύο κατηγορίες.

Σε ποια περίπτωση θα επιστρέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης στη φυλακή

Στη δεύτερη περίπτωση, ο ηθοποιός θα πρέπει να επιστρέψει στην φυλακή και να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, καθώς τακτικοί και λαϊκοί δικαστές δεν του αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό και η αναστολή του ήταν προσωρινή μέχρι το εφετείο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: