Δεν έχει κάνει ούτε 1 πλαστική, είναι το όνειρο κάθε γυναίκας: Με σκουλαρίκια και τέρμα γοητευτικός στα 72 ο Ριτζ του «Τόλμη & Γοητεία»

August 9, 2024
Δεν έχει κάνει ούτε μία επέμβαση πλαστικής, αλλά παραμένει το όνειρο κάθε γυναίκας: Ο Ριτζ του Τόλμη & Γοητεία στα 72 του χρόνια, με σκουλαρίκια και απόλυτα γοητευτικός.

Δεν έχει κάνει ούτε 1 πλαστική, είναι το όνειρο κάθε γυναίκας: Με σκουλαρίκια και τέρμα γοητευτικός στα 72 ο Ριτζ του Τόλμη & Γοητεία


Διαφ.

O Ρον Μος, που υποδύθηκε τον Ριτζ στη σειρά “Τόλμη & Γοητεία”, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές σε ένα Ιταλικό θέρετρο, την Απουλία.

Ο ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα ως τραγουδιστής, σε ένα διάλειμμα από την περιοδεία του, απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Σήμερα, στα 72 του χρόνια, ο ηθοποιός είναι το ίδιο γοητευτικός, αν και τα γκρίζα μαλλιά του προδίδουν την ηλικία του, αλλά του ταιριάζουν πολύ.

Ρον

Ο Ρον Μος μετά τη σειρά “Τόλμη & Γοητεία” έγινε τραγουδιστής

Πλέον, κάνει εμφανίσεις ως τραγουδιστής πλάι σε σπουδαίους καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς, όπως ο Αντρέα Μποτσέλι, ο οποίος έπαιξε για χάρη του στο πιάνο για να τραγουδήσει ο “Ριτζ”.

Δεν έχει κάνει ούτε 1 πλαστική, είναι το όνειρο κάθε γυναίκας: Έτσι είναι στα 73 ο Ριτζ του Τόλμη & Γοητεία

Ο Ρον Μος, διατηρώντας τη γοητεία του και βρισκόμενος σε εξαιρετική φόρμα, έγινε γνωστός μέσα από την καθημερινή σαπουνόπερα “Τόλμη και Γοητεία. Στον ρόλο του ως Ριτζ Φόρεστερ, προκαλούσε πανικό στο γυναικείο κοινό.

Πρόσφατα, απολαμβάνοντας διακοπές στη Σαρδηνία, δημοσίευσε φωτογραφίες που αποτυπώνουν την άριστη φυσική του κατάσταση στα 71 του χρόνια. Ο ηθοποιός, σχολίασε στην ανάρτησή του πόσο απολαυστική ήταν η εμπειρία του στη Σαρδηνία, αναφερόμενος στην ανάγκη που είχε να ξεκουραστεί.

Ρον Μος: Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο

width=668

width=652

width=658

width=1200

width=1200


Πηγή

Διαβάστε επίσης: