Την έσωσε ο μεγάλος αδελφός της: Μαθεύτηκαν όλα για τον 40χρονο πατερά που βίαζε την ίδια του την κόρη από τα 4 της χρόνια

August 11, 2024
Η μεγάλη αδελφή της την έσωσε: Αποκαλύφθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τον 40χρονο πατέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του από την ηλικία των 4 ετών.

Την έσωσε ο μεγάλος αδελφός της: Μαθεύτηκαν όλα για τον 40χρονο πατερά που βίαζε την ίδια του την κόρη από τα 4 της χρόνια


Διαφ.

Η κοινή γνώμη έχει συγκλονιστεί από την ανατριχιαστική αποκάλυψη μιας εξαιρετικά σοβαρής υπόθεσης κακοποίησης που ήρθε στο φως. Σε χωριό κοντά στη Σπάρτη, ο πατέρας μιας 9χρονης κοπέλας διατηρούσε κρυφό φάκελο στο κινητό του, ο οποίος περιλάμβανε ντοκουμέντα από τον βιασμό της κόρης του. Ο εφιάλτης που ζούσε η ανήλικη για πέντε χρόνια στα χέρια του πατέρα της έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.

Ο 40χρονος κατηγορούμενος αναμένεται να παρουσιαστεί τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή, αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες που περιλαμβάνουν βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Την προηγούμενη ημέρα, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Σπάρτης, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο. Μετά από μία διαδικασία που διήρκεσε πάνω από 1,5 ώρα, ζήτησε και του χορηγήθηκε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Στην έξοδό του από το Δικαστικό Μέγαρο Σπάρτης, συγκεντρωμένοι πολίτες τον περίμεναν και τον γιούχαραν, εκφράζοντας τη βαθιά τους αποδοκιμασία για την αποτρόπαια πράξη του.

Το παιδάκι ρε;, Σήκωσε το κεφάλι να σε δούμε, φώναζε ο κόσμος συνεχίζοντας τις αποδοκιμασίες με βαριές εκφράσεις.

Η μετακόμιση και οι φωτογραφίες στο κινητό

Η οικογένεια, η οποία μέχρι πρότινος διέμενε σε περιοχή της Δυτικής Αττικής, είχε μετακομίσει τα τελευταία δύο χρόνια σε ένα χωριό κοντά στη Σπάρτη. Ο 40χρονος άνδρας φέρεται να είχε διαπράξει φρικαλέες πράξεις βιασμού κατά της ανήλικης κόρης του, ξεκινώντας από την ηλικία των τεσσάρων ετών και συνεχίζοντας μέχρι σήμερα.

Οι απεχθείς πράξεις του φέρεται να πραγματοποιήθηκαν τόσο στη περιοχή της Φάριδος όσο και στη Δυτική Αττική, όπου η οικογένεια διέμενε προηγουμένως. Ο δράστης, σύμφωνα με τις καταγγελίες, χρησιμοποιούσε απειλές προς το παιδί, προειδοποιώντας ότι αν μιλήσει, αυτός θα καταλήξει στη φυλακή.

Το ζευγάρι, που κατοικούσε στο Μενίδι, είχε χωρίσει πριν από τέσσερα χρόνια. Μετά το διαζύγιο, η γυναίκα μετακόμισε σε χωριό της Σπάρτης, και ο δράστης ακολούθησε την οικογένεια υπό το πρόσχημα της επιθυμίας του να βλέπει τα παιδιά του.

Ο 40χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τις αδιανόητες πράξεις του κατά της ανήλικης κόρης του, φέρεται να διατηρούσε σε ένα κρυφό φάκελο στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες που τεκμηρίωναν τις αρρωστημένες ενέργειές του. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο Λακωνικός Τύπος, οι συνάδελφοί του από τη μονάδα τυποποίησης ελιάς και ελαιολάδου στον Δήμο Σπάρτης τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο που ήταν κλειστός και παράξενος, με ελάχιστες κοινωνικές επαφές και περιορισμένες συναναστροφές.

Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν στο κινητό του τηλέφωνο συνολικά 79 φωτογραφίες της ανήλικης, οι οποίες καταδεικνύουν τη σοβαρότητα και την έκταση των φρικαλέων πράξεων που διαπράχθηκαν.

Η ανακάλυψη του αδερφού

Η συγκλονιστική υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν το 9χρονο κοριτσάκι βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει στη μητέρα του τις φρικτές κακοποιήσεις που υπέστη από τον πατέρα του. Η μαρτυρία της μικρής προκάλεσε την άμεση αντίδραση της μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της στις αρμόδιες αρχές, αναφέροντας ότι για τα τελευταία πέντε χρόνια, ο δράστης είχε προχωρήσει σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της ανήλικης κόρης τους.

Η αποκάλυψη των φρικαλέων πράξεων άρχισε να γίνεται γνωστή όταν ο αδελφός της μικρής βρήκε ένα προφυλακτικό στο σπίτι του πατέρα τους και τον ρώτησε για τη χρήση του. Ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι το προφυλακτικό ανήκε στη φίλη του. Ωστόσο, η αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν ο μικρός επέστρεψε σπίτι και περιέγραψε στη μητέρα του τι είχε δει. Η μικρή αδελφή του, που βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο, άρχισε να κλαίει έντονα και, όταν η μητέρα της ρώτησε τι συνέβαινε, το κορίτσι αποκάλυψε τα απερίγραπτα δεινά που υπήρξε θύμα από τον πατέρα της.

Η υπόθεση θα προχωρήσει με την εξέταση του παιδιού από ειδικούς, συμπεριλαμβανομένων παιδοψυχολόγου και ιατροδικαστή, προκειμένου να διασφαλιστεί η κατάλληλη υποστήριξη και να εξεταστεί η κατάσταση της υγείας και της ψυχικής του υγείας.

width=1024

width=1024

width=1024

width=1024


Πηγή

Διαβάστε επίσης: