Έβαλε τα “γυαλιά” στους Ολυμπιονίκες: Η άκρως γυμνασμένη Δήμητρα Παπαδοπούλου, κάνει προπόνηση με το μαγιό της

August 11, 2024
Οι Ολυμπιονίκες φορούν τα γυαλιά: Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, που είναι άκρως γυμνασμένη, κάνει προπόνηση φορώντας το μαγιό της.

Έβαλε τα “γυαλιά” στους Ολυμπιονίκες: Η άκρως γυμνασμένη Δήμητρα Παπαδοπούλου, κάνει προπόνηση με το μαγιό της


Διαφ.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, αναγνωρισμένη ηθοποιός και σεναριογράφος, εξέφρασε το χιούμορ της και τη δημιουργικότητά της σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, οι οποίοι έχουν κλέψει φέτος την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Παπαδοπούλου δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών και βίντεο από τις πρόσφατες διακοπές της, με σκοπό να συνεισφέρει με τον δικό της μοναδικό τρόπο στην επικαιρότητα των Ολυμπιακών Αγώνων.

width=1200

Ακολουθώντας τις επιτυχίες της Ελλάδας και τις αξιόλογες επιδόσεις των Ελλήνων αθλητών, η Δήμητρα Παπαδοπούλου επιθυμούσε να προσφέρει τη δική της συμβολή στην εορταστική ατμόσφαιρα των Αγώνων. Έτσι, παρουσίασε τις ικανότητές της στην Κωπηλασία, προσφέροντας ένα διασκεδαστικό και ξεχωριστό βίντεο που συνδυάζει το χιούμορ της με τον ενθουσιασμό για την αθλητική διοργάνωση.

Στο περιεχόμενο που ανέβασε, η Δήμητρα Παπαδοπούλου εμφανίζεται να φορά ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό και να επιδίδεται σε άθλημα sup. Στο συνοδευτικό βίντεο, η ηθοποιός και σεναριογράφος ακούγεται να ερμηνεύει το τραγούδι Γαϊδουράκος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ενώ ταυτόχρονα προχωρά με το κουπί της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Παπαδοπούλου έγραψε με ευθυμία: Ολυμπιακοί Αγώνες 2024. Βάζω κι εγώ το λιθαράκι μου ????‍♀️????️????????.

Μπαλαγιάζ κρέμα ροδάκινο και αφέλειες: Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έκανε το απόλυτο καλοκαιρινό look που κόβει χρόνια

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου δεν συνηθίζει τις μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της. Ωστόσο πριν λίγους μήνες τόλμησε μια.

Σε μια από τις επισκέψεις της στο κομμωτήριο της hair expert, Δήμητρας Δανίκα, αποφάσισε να αλλάξει τόσο το χρώμα όσο και το κούρεμά της. Μένοντας πιστή στις πιο ανοιχτές, καστανόξανθες αποχρώσεις στα μαλλιά της, η Δήμητρα Παπαδοπούλου αποφάσισε να κάνει balayage σε μία υπέροχη, super λαμπερή, peachy cream απόχρωση, που ταιριάζει πολύ με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της.

Σε μια ακόμα πρόσφατη επίσκεψη στο κομμωτήριο της hair expert, η ηθοποιός και συγγραφέας φρέσκατε το look της, για την πρεμιέρατπυ θεατρικού έργου “Ο Παππούς Έχει Πίεση” . Το νέο shaggy look της είναι φρέσκο με πολλά φιλαρίσματα και ταιριάζει πολύ στην Δήμητρα. Σην ανάρτηση της η hair expert, έγραψε: “????Νέο shaggy look για τη Δήμητρα @dimi_papadopoulou_official

και είναι έτοιμη για την πρεμιέρα! “Ο Παππούς Έχει Πίεση” έρχεται με στυλ!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: