Τεράστια διαφορά ηλικίας: Τόσα χρόνια περνάει ο Φιντιρίκος την Μελίνα, η λογική αντίδραση της μητέρας της μόλις το έμαθε

August 12, 2024
Η Μελίνα είναι πολλά χρόνια μικρότερη από τον Φιντιρίκο, και η μητέρα της αντέδρασε με έκπληξη μόλις το έμαθε.

Τεράστια διαφορά ηλικίας: Τόσα χρόνια περνάει ο Φιντιρίκος την Μελίνα, η λογική αντίδραση της μητέρας της μόλις το έμαθε


Διαφ.

Ο 38χρονος επιχειρηματίας, Δημήτρης Φιντιρίκος και η 20χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη, Μελίνα είναι και επίσημα ζευγάρι.

Oπως ακούγεται, λοιπόν, οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και μάλιστα, σύμφωνα με το Τlife, ταξίδεψαν μαζί στα Χανιά της Κρήτης και απόλαυσαν την πρόσφατη συναυλία της Δέσποινας Βανδή και του Αντώνη Ρέμου. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας η Μελίνα με τη βοήθεια του Φιντιρίκου ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τη μητέρα της! Πρόσφατα, δε, η Μελίνα με μια ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε ότι βρισκόταν στους Παξούς, μέρος στο οποίο βρέθηκε και ο Φιντιρίκος, σύμφωνα με τα stories που μοιράστηκε με τους followers του.

Η αντίδραση της Δέπσοινας για Βανδή-Φιντιρίκο

Ναι, ο 38χρονος αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, Δημήτρης Φιντιρίκος και η 20χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη, Μελίνα, είναι ζευγάρι εδώ και έναν μήνα περίπου. Μετά τους Παξούς και τα Χανιά, οι δυο τους συνεχίζουν τις διακοπές τους στη Σίφνο, ενώ σχεδιάζουν να επισκεφτούν στη συνέχεια την Τήνο και τη Σύρο. Στις αρχές του Σεπτέμβρη εκείνη θα επιστρέψει στο Λονδίνο, όπου συνεχίζει τις σπουδές της, και λίγες εβδομάδες μετά εκείνος θα ταξιδέψει στη βρετανική πρωτεύουσα για να τη συναντήσει.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι υπάρχει ένας έντονος ενθουσιασμός και από τις δύο πλευρές και ότι η σχέση αυτή θα έχει μέλλον (και τις ευλογίες της μαμάς Δέσποινας, που εμπιστεύεται την κόρη της και δεν έχει λόγο στις επιλογές της).

Λίγες μέρες μετά τον χωρισμό: “Προχώρησε” στη ζωή της η κόρη της Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη, η μεγάλη αλλαγή για 1η φορά

Οι διακοπές της Μελίνας Νικολαΐδη φέτος διαφέρουν και αυτό έγινε φανερό στην πρόσφατη δημοσίευσή της στο Instagram. Η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη της Δέσποινας Βανδή βρίσκεται στην Ελλάδα, περνώντας τις καλοκαιρινές μέρες με τα αγαπημένα της πρόσωπα και φίλους.

Ιδιαίτερες Διακοπές για τη Μελίνα Νικολαΐδη

Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει επιστρέψει στην Ελλάδα για να απολαύσει το καλοκαίρι με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, θέλησε να μοιραστεί στιγμές από την καθημερινότητά της μέσω των social media, γράφοντας στη λεζάντα Η ζωή τελευταία.

Μελίνα

Ευχές για τα Γενέθλια της Δέσποινας Βανδή

Ανάμεσα στις δημοσιεύσεις της Μελίνας ήταν και μια αφιέρωση για τα γενέθλια της μητέρας της, Δέσποινας Βανδή. Με γλυκό και τρυφερό τρόπο, ευχήθηκε στη μητέρα της, δείχνοντας την αγάπη και τον σεβασμό που έχει για εκείνη. Αυτή η ανάρτηση συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια και έδειξε τη στενή σχέση τους.

Η Μελίνα συνεχίζει να απολαμβάνει το καλοκαίρι της στην Ελλάδα, δημιουργώντας ευχάριστες και αξέχαστες στιγμές με τους δικούς της ανθρώπους. Παρά τις αλλαγές και τις προκλήσεις, οι φετινές διακοπές της φαίνεται να είναι γεμάτες χαρά και οικογενειακή ζεστασιά.

Δείτε την Ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @melina.nikolaidi

Έτσι ξεπερνά τον Πολυχρονιάδη – Κυκλοφόρησε βίντεο: Η Μελίνα πήγε έτσι στη συναυλία της Βανδή κι έκανε… χαμό

Το χθεσινό βράδυ (02.08.2024) υπήρξε μια αξέχαστη εμπειρία για τη Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία βρέθηκε στην πρώτη σειρά της συναυλίας της μητέρας της, Δέσποινας Βανδή, και του Αντώνη Ρέμου, που έλαβε χώρα στα Χανιά της Κρήτης.

width=1440

Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες είχαν προγραμματίσει αυτή τη συναυλία εδώ και αρκετό καιρό, γεγονός που δημιούργησε μεγάλη προσμονή στους θαυμαστές τους.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Η Δέσποινα Βανδή, αν και συνεχίζει την περιοδεία της σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας για να γιορτάσει τα 30 χρόνια επιτυχημένης καριέρας της στο τραγούδι, έχει επιλέξει την Κρήτη ως βασική της τοποθεσία για αυτή την περίοδο, απολαμβάνοντας και τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Τις τελευταίες ημέρες, η κόρη της, Μελίνα, βρίσκεται επίσης κοντά της και φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερα την παράσταση. Το βράδυ της συναυλίας, η Μελίνα ήταν σε εξαιρετική διάθεση και, μαζί με φίλους της, ανέβηκε στη σκηνή, όπου τραγούδησε με το μικρόφωνο ένα μικρό απόσπασμα από τραγούδι του Αντώνη Ρέμου.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Ενθουσιασμένη από την ερμηνεία της μητέρας της, η Μελίνα χειροκρότησε θερμά όταν η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε ένα από τα αγαπημένα της κομμάτια. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και ο Αντώνης Ρέμος προσέφεραν συγκινητικές ερμηνείες, κερδίζοντας την αποθέωση του κοινού.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: