Ήταν εξαφανισμένη από παντού 6 ολόκληρους μήνες: Όλοι σήμερα μιλάνε για την ανάρτηση που έκανε η Μαρία Μπέη

August 12, 2024
Είχε εξαφανιστεί από το προσκήνιο για 6 ολόκληρους μήνες: Όλοι συζητούν σήμερα για το post της Μαρίας Μπέη.

Ήταν εξαφανισμένη από παντού 6 ολόκληρους μήνες: Όλοι σήμερα μιλάνε για την ανάρτηση που έκανε η Μαρία Μπέη


Διαφ.

Η Μαρία Μπέη, η νικήτρια του MasterChef, έκανε την επανεμφάνισή της στο Instagram μετά από μήνες απουσίας!

Ως ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα του διάσημου ριάλιτι μαγειρικής, η Μαρία Μπέη κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο για τις μαγειρικές της ικανότητες όσο και για την προσωπικότητά της, πραγματοποιώντας το όνειρό της. Μετά τη νίκη της, ξεκίνησε να συνεργάζεται σε ενδιαφέροντα και σημαντικά πρότζεκτ.

width=1140

Η ζωή μετά το παιχνίδι και το νέο της post

Η Μαρία Μπέη μοιράζεται συχνά μαζί με τον αγαπημένο της Δημήτρη Μπέλλο, όμορφες στιγμές τόσο από την επαγγελματική ζωή όσο και από την προσωπική τους ζωή.

width=1140

Η επανεμφάνιση μετά από 6 μήνες

Μετά από περίπου έξι μήνες απουσίας, καθώς η τελευταία της ανάρτηση έγινε τον Ιανουάριο, η Μαρία Μπέη επανεμφανίστηκε στο Instagram, μοιράζοντας υπέροχα stories από τις διακοπές της.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες της

width=862 width=790

Το πρόβλημα με την υγεία της

Από μικρή είχα ευαισθησία στα αυτιά και συχνά έπαθαινα ωτίτιδα το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του μπάνιου, όπως πολλά παιδιά. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ένιωσα πόνο στο αυτί, ο οποίος χειροτέρεψε μια μέρα πριν τον τελικό.

Τελικά, το αυτί μου δεν άντεξε όσα είχε ακούσει και υπέστη ρήξη (γέλια). Υποβλήθηκα σε ένα μικρό χειρουργείο και τώρα είμαι καλά.

Δημήτρης Μπέλλος για Μαρία Μπέη: Έχει ψυχολογικά θέματα μετά το MasterChef. Ας βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει κάτι

Ο Δημήτρης Μπέλλος σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, μίλησε για το MasterChef, τη σχέση του με τη Μαρία Μπέη και τα θέματα υγείας που αντιμετώπισε η σύντροφός του.

Για τη νίκη της συντρόφου του στο ριάλιτι μαγειρικής, ο σεφ υπογράμμισε χάρηκα πάρα πολύ που το πήρε, που νίκησε, γιατί πέρασε λίγο δύσκολα και γι’ αυτήν ήταν πολύ σημαντικό πράγμα, γιατί χωρίς τον Δημήτρη τα πήγε πολύ καλά και για εμένα που την έβλεπα και της έλεγα “τα κατάφερες χωρίς να σου πω ούτε ένα πράγμα”.

Τα προβλήματα υγείας της συντρόφου του Δημήτρη Μπέλλου

Σχετικά με τις περιπέτειες υγείας που πέρασε η σύντροφός του, ο Δημήτρης Μπέλλος επεσήμανε έχει κάποια θεματάκια μετά το παιχνίδι, τα οποία ακόμα λίγο τα τραβάει, αν και νομίζω είναι και λίγο ψυχολογικό. Τώρα μένει να βεβαιωθεί ότι όλα είναι τέλεια και δεν υπάρχει κάτι.

Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη δεν προγραμματίζουν άμεσα το επόμενο βήμα

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, σημείωσε πιο επίσημο να ξέρει και ο απέναντι, αυτός που είναι στο σούπερ μάρκετ, στο περίπτερο ότι είμαι μαζί με τη Μαρία δεν νομίζω να υπάρχει. Τώρα το υπόλοιπο επίσημο, επειδή διαρκώς αλλάζουν πράγματα, δεν είναι κάτι άμεσο.

Ερωτηθείς για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη Φάρμα, ανέφερε είδα ένα 10λεπτο αλλά ό, τι και να κάνει ο άνθρωπος στο κομμάτι της παρουσίασης και τελεμάρκετινγκ να κάνει, να πουλήσει σκούπα χωρίς ρεύμα, θα την πουλήσει. Είναι εξαιρετικός.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: