Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Ζουγανέλη: Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του – Οι εικόνες θλίψης από ότι απέμεινε

August 14, 2024
Ο Γιάννης Ζουγανέλης περνά δύσκολες στιγμές αφού το σπίτι του κάηκε ολοσχερώς – Συγκλονιστικές εικόνες από τα ερείπια.

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Ζουγανέλη: Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του – Οι εικόνες θλίψης από ότι απέμεινε


Διαφ.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης περνάει δύσκολες ώρες, καθώς κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του στον Βαρνάβα, από τη μεγάλη πυρκαγιά στην Αττική, χθες, Κυριακή.

Ειδικότερα, ο καλλιτέχνης περνούσε αρκετό χρόνο στο εν λόγω σπίτι, φροντίζοντας τη φύση και τα ζώα, ενώ στο εσωτερικό του βρισκόταν σημαντικά προσωπικά του αντικείμενα και έργα.

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του Γιάννη Ζουγανέλη

Όπως υπογράμμισε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο TLIFE το πήρα απόφαση, αλλά πονάω και πονάω για τον κόσμο, ο οποίος ταλαιπωρείται και δεν μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια. Δυστυχώς ενημερώθηκα σήμερα για το σπίτι. Χθες, ο συνεργάτης μου δεν μπόρεσε να φτάσει στο σημείο λόγω πυρκαγιάς, ούτε και σήμερα γίνεται πρόσβαση. Έχουν πέσει στο δρόμο δέντρα, είναι κλειστοί πολλοί δρόμοι. Το σπίτι έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Καταστράφηκαν προσωπικά μου έργα, παρτιτούρες, εδώ και 50 χρόνια, ένα έργο του Φώτη Κόντογλου, τους “Αγίους Ανάργυρους”, ένα εξαιρετικό έργο, βλακεία μου που δεν το πήρα. Κάποτε, κάπως το υποψιαζόμουν ότι μπορεί και να συμβεί αυτό. Δεν ήταν η μόνιμη κατοικία μου, αλλά περνούσα πολλές ώρες του χρόνου εκεί, γνωρίζοντας το περιβάλλον, ανανεώνοντας το περιβάλλον, κάποτε είχα και ζωάκια εκεί. Εκεί κατάλαβα τι σημαίνει φύση.

Προβληματισμένος ο Γιάννης Ζουγανέλης

Και κατέληξε ο Γιάννης Ζουγανέλης το θέμα είναι το τι γίνεται με τους ανθρώπους γενικότερα και πώς λειτουργεί σήμερα η δημοκρατία μας.

Γιάννης

width=1200

Γιάννης Ζουγανέλης: Μίλησε στο τηλέφωνο με τον Δημήτρη Σταρόβα και ανακοίνωσε τα ευχάριστα που θέλαμε να ακούσουμε

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, αναφέρθηκε στην κατάσταση υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και αποκάλυψε ότι η ομιλία του ηθοποιού έχει επανέλθει.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλάει στο τηλέφωνο με τον Δημήτρη Σταρόβα

Ο

Στον Γιάννη Ζουγανέλη λείπει η σάτιρα

Όσον αφορά την τηλεόραση, ο ηθοποιός και μουσικός επεσήμανε έχω προτάσεις. Η καθεαυτή σάτιρα που γίνεται στην τηλεόραση λείπει και το πως αντιμετωπίζει η τηλεόραση τα πράγματα. Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει προσδώσει σε αυτό με λογική αιχμηρή απέναντι στη ζωή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: